Уважаеми наши читателки, евентуалните ви проблеми да не сте в

...
Уважаеми наши читателки, евентуалните ви проблеми да не сте в
Коментари Харесай

Напитката на д-р Огнян Пелов, с която отслабването започва още след първата чаша

Уважаеми наши читателки, възможните ви проблеми да не сте в положение ефикасно да контролирате тежестта си демонстрират занимателен метаболизъм в организма ви.
Нека напомним, метаболизмът съставлява цялост от биохимични реакции, които протичат в клетките на организма, с цел да го поддържат жив.
В тази връзка по-долу ще ви зарадваме, предоставяйки на вниманието ви рецепта за една напитка – чай,
която ще ускори видимо вашия метаболизъм.
А това значи, събаряне на непотребните килограми от тежестта ви!

Този самобитен чай е артикул на небезизвестния доктор Огнян Пелов – човек с богат лекарски опит в стандартната медицина, само че и с задълбочени знания на националните традиции и билколечение на индианския народ Кри; това, както и поклонението пред българската национална медицина, му разрешават да създаде лична система за лекуване на редица заболявания като: затлъстяване, хипертония, диабет, атеросклероза, депресивни положения и други.

Статистическите данни от тестването на напитката от пациенти на доктор Пелов демонстрират нейната висока успеваемост, на първо място във връзка с „ свалянето на килограми “. И това стартира още от първата чаша! А по какъв начин да си приготвите този удивителен чай вижте по-долу.

Първо, отмервате 800 мл вода в съд с капак и я оставяте да заври; второ, изсипвате във врящата течност поредно: 1 пръчка канела, 3 дафинови листа и 1 с. л. зелен чай; трето, захлупвате съда за към 15 минути; четвърто, прецеждате течността и я преливате в стъклена бутилка. А ето по какъв начин да консумирате чая, според рекомендацията на доктор Пелов. Пиете по 3 ч. чаши на ден, преди трите съществени хранения.

И по този начин най-малко 1 седмица, само че не повече от 14 дни. За резултатите съдите по показанията на кантара – тежестта ви стартира непрекъснато да понижава и усещате прилив на сила. Така е, тъй като ускореният метаболизъм освен усъвършенства храносмилането, само че и пречиства тялото ви от отрови! Чаят може да се пие освен от хора с изявени здравословни проблеми, само че и – профилактично – от всеки, който усеща потребност да „ усили оборотите “!

Изключение са единствено бременните дами и кърмещи майки. Ако сте обаче, с ниско кръвно налягане не би трябвало да прекалявате с напитката и най-добре е да го контролирате постоянно, консултирайки се постоянно с лекар-специалист. И въпреки всичко, отбелязва доктор Пелов, успеваемостта на тази „ чаена “ диета зависи значително от метода на живот – оздравяването, респективно отслабването, не са вероятни без основни промени стила си на живот! Направете такива, с цел да поддържате изящна фигура и забележително здраве!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР