Уважаеми лекари, медицински служители, здравни работници, Приемете моите най-сърдечни пожелания за

...
Уважаеми лекари, медицински служители, здравни работници,
Приемете моите най-сърдечни пожелания за
Коментари Харесай

Кметът на Берковица към лекарите: Бъдете все така съпричастни с болката на хората

Уважаеми лекари, медицински чиновници, здравни служащи,
Приемете моите най-сърдечни пожелания за здраве, благоденствие и професионални триумфи във връзка 7 април – Международен ден на здравето и професионален празник на здравния служащ.
Обръщам се към Вас с признателност за неспирните старания и неуморния труд, които полагате в помощ на хората от община Берковица. За спокойствието и сигурността, които давате на нуждаещите се от лекуване.
Благодаря Ви, че влагате цялата си сила и познания да спасявате живот и да се грижите за здравето на всички търсещи медицински грижи.
Вашата специалност е предопределение, благородна задача, която Вие с доста отговорност, безрезервност и внимание, предани на огромната си обич към индивида, следвате непроменяемо.
Не спирайте да предавате своята религия и добрина на всички тези, които са ви поверили най-скъпото – здравето си, и продължавайте да бъдете пазители на най-безценния подарък – живота.
Бъдете все по този начин съпричастни с болката на хората и им вдъхвайте кураж и мощ.
Нека професионализмът, всеотдайността и съпричастността са неотменна част от Вашата работа в осъществяване на нелеките Ви отговорности.
Нека постоянно получавате признателността, която заслужавате!

Димитранка Каменова
Кмет на Община Берковица
7 април 2022 година
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР