Уважаеми колеги, помислете дали не е добре да имате един

...
Уважаеми колеги, помислете дали не е добре да имате един
Коментари Харесай

Слави към министрите от ИТН: Намерете време да се срещате редовно с хората

Уважаеми сътрудници, помислете дали не е добре да имате един ден от седмицата, предлагам ви почивен ден – събота или неделя, и този ден да бъде отворен да се срещате с българските жители във вашето министерство, да се срещате с всеки български жител, който пожелае да се види с вас, тъй като вие сте министри на всички и не би трябвало да се криете зад дебелите стени на министерствата си. Освен това си мисля, че както в цивилизованите страни, вие би трябвало да имате и един ден, в който да давате брифинг за всички медии, които пожелаят да ви питат за всичко, което вършиме в поверените ви министерства. Защото би трябвало да носите отговорност за дейностите си обществено.

Това написа във Фейсбук Слави Трифонов. Той добави, че ще се радва, в случай че и останалите министри създадат същото.
След като беше народен представител: Слави Трифонов още не е заявил имуществото си
Лидерът на " Има подобен Народ " Слави Трифонов не е заявил имуществото си, откакто е задължен да го направи, защото беше народен представител в...

" Нашите специалисти участваха в онлайн предаваните диалози, след което господата Кирил Петков и Асен Василев ни предложиха четири министерства, в които ние да участваме, ние се съгласихме и по този начин наречените “преговори ” завършиха за една минута ", написа Слави Трифонов.

" Казвам това по този метод, тъй като истината е такава и считам, че поддръжката ни за това държавно управление би трябвало да наподобява тъкмо по този начин – умерено, невъзмутимо, професионално, експертно, без доста приказки, а с ясни дейности ", се споделя още в поста.

 

 
Слави Трифонов за автобусната злополука на Автомагистрала " Струма ": Страданието няма народност, вяра и цвят на кожата
Лидерът на " ИТН " (ИТН) Слави Трифонов изрече откровени съболезнования на всички починали в трагичната автобусна злополука на...

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР