`Уважаеми клиенти, Брик Кафе София няма да затваря повече независимо

...
`Уважаеми клиенти, Брик Кафе София няма да затваря повече независимо
Коментари Харесай

Заведение обяви гражданско неподчинение: Няма да затваря при нови мерки

`Уважаеми клиенти, Брик Кафе София няма да затваря повече без значение какво си мислят там горе, където мозъците се изпаряват от жегата! Една година локдаун и смяна няма... и защо тогава отново? Да повториш и потретиш грешките и да се надяваш на друг резултат е дефиницията за нелепост и полуда!!! Всеки, който реши е добре пристигнал!
Обявяваме гражданско непокорство, в случай че отново решат, че заведенията за хранене са отговорни за Ковид, световното стопляне, Втората Световна както и за имунизацията на Астра Зенека! Нашата Том Юм Супа е потвърдена ваксина и ние няма да откажем да имунизираме никого, без значение от цвят, раса, или джоб ", във Facebook.
 СЗБ и БАЗ: Отново не намираме логичност в решенията, които удрят първо нас СЗБ и БАЗ: Отново не намираме логичност в решенията, които удрят първо нас
Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България още веднъж се афишират срещу целенасочените опити за съсипван...
" Ето една статистика с цел да разберете действителността в ресторантските среди: Помощи отпуснати 14,000лв за една година, НО осигуровки за същото време дължащи се за шепата останали сътрудници 22,000лв, т.е. минус 7000лв... 60/40 и 80/20 не можем и да помиришем, тъй като виждате ли изискуем 7000 осигуровки.
ЧЕЗ чакат към този момент 5ти месец да им платим тока, с цел да може сътрудниците да си хранят фамилиите... Как Брик още работи... всичко спестявано за 10г плюс заеми, заеми, и още няколко заеми. Помощ от страната НУЛА, за дето 10г сме платили близо един милион налози!
Банката още не ни е изхвърлила на улицата, тъй като на 8ми март всички благи почитатели ни поддържаха от сърце! И по този начин, Брик Кафе София ще работи за тези, които ни поддържат! Държава няма, сами ще се оправим! Наздраве!
Когато ми потвърдят, че на Джъмбо и Декатлон стоките са по-дезинфекцирани от нашите маси и ръце, които мием по 100 пъти дневно, и че пластмасовите цветя на Икеа са по-важни за оцеляването на човечеството от една пилешка чорба, давам обещание да си върна думите обратно!
 Водените от Алибегов и Коларов заведения предизвестиха: Готови сме да бъдем и по-директни в отстояване на правата си Водените от Алибегов и Коларов заведения предизвестиха: Готови сме да бъдем и по-директни в отстояване на правата си
Позиция от страна на Българската асоциация на заведенията (БАЗ) и Сдружението на българските заведения (СБЗ), водени от Ричард Алибегов...
Не е въпросът единствено за нашите приходи, а за цялата идиотщина която царува към този момент една година! Колко още ще носим маски и ще изнежваме имунната си система до момента в който в Лидл се врем един в различен за следващия колбас на промоция? Аз не считам, че Ковид е интрига, само че считам, че пластмасовите цветя не са по-вкусни от нашата чорба! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР