Уважаеми дами, желаете ли кожата над горната ви устна да

...
Уважаеми дами, желаете ли кожата над горната ви устна да
Коментари Харесай

Само с помощта на тези 3 прости съставки се отървах напълно от космите лицето

Уважаеми дами, желаете ли кожата над горната ви джука да е идеално гладка и привлекателна?
Тогава следва да премахнете мъха или дребните косъмчета от това място. Понякога този козметичен проблем може да се задълбочи, в случай че мъхът се трансформира в същински мустак, което ще провокира у вас възходящо безпокойство… Главната причина за несъразмерното окосмяване на лицето е нарасналото равнище на мъжкия хормон тестостерон.
Това може да се случи както на младо момиче след първата менструация, когато се задейства активността на кората на надбъбречните жлези, по този начин и при дами, минали 40-те, заради намаление на равнището на женските естрогена – главният сексуален хормон при дамите.

Важно е да се означи, че нараснало равнище на андрогени, обвързвано нормално с хормонални проблеми, изисква, по предписание, консултация с ендокринолог, защото те могат да доведат до неплодородие, тумори на яйчниците нарушена функционалност на черния дроб… Все отново, в случай че след лекарска консултация се откри, че нямате съществени хормонални проблеми и сте решили непременно да премахнете нежелателното окосмяване над горната ви джука, то ето кои са от дълго време одобрените способи, които може да употребявате, като всеки от тях има своите прерогативи и дефекти: пинцети; изрусяване; бръснене; фото-, лазерна- или електроепилация; крем-депилатоар; восък; епилиращи лентички; ултразвук.

По-долу ще ви предложим още един, високоефективен способ, посредством който дамите от източните страни се оправят с казуса. Той е на ниска цена, сигурно не вреди на кожата, а я обогатява с витамини и микроелементи.
Действате по следния метод.
Първо, приготвяте си паста от овесени ядки като смесвате ½ ч. л. овесено с 6 – 8 капки лимонен сок и 1 с. л. естествен течен пчелен мед.
Второ, приготвяте си примес от 1 с. л. паста от овесени ядки, 2 с. л. естествен течен пчелен мед и 2 с. л. лимонен сок.

Трето, втривате сместа в кожата на мястото на окосмяването и изчаквате 15 минути, след което го изплаквате с топла вода. Повтаряте процедурата 2 – 3 пъти седмично в продължение на месец – време задоволително досадното окосмяване да изчезне изцяло! Опитайте и ще се убедите!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР