Утре Възраждане излиза на протест пред Конституционния съд в 9.00

...
Утре Възраждане излиза на протест пред Конституционния съд в 9.00
Коментари Харесай

С протест пред КС Възраждане брани референдума за запазване на българския лев

Утре Възраждане излиза на митинг пред Конституционния съд в 9.00 часа. В 10.00 часа стартира съвещанието на конституционалистите, когато би трябвало да се гледа жалбата на партията за отхвърли на Народно събрание да насрочи референдум за въвеждане на еврото.

Това стана ясно от изказването на Костадин Костадинов пред медиите в Партийния дом. Няма да ни спрат, по този метод ще ни стимулират, закани се водачът на Възраждане. Демокрацията в България би трябвало да бъде предпазена , счита той. В Конституционен съд, добави Костадинов и чака да се узакони от Конституционен съд едно безвластие.

Борбата занапред стартира, закани се той. Затова Възраждане приготвя ответна реакция в Екологичен потенциал против локалните политикани с аромат на чесън и запръжка, както се изрази Костадинов . Партията ще обиколи цяла България, с цел да приказва с хората.

Всички убийства през последните няколко месеца са свързани повече или по-малко със настоящето държавно управление и изплувало името на Пеевски, разяснява той и напомни, че Пеевски е глобен по Закона Магнитски.

Това не е страна, това е долнопробна, пропаднала колония, сподели Костадин Костадинов. Повече по този начин не може, отсече той. За него няма разлика сред Мария Габриел и Николай Денков и.

Припомняме, че за провеждането на референдум по отношение на отлагането на влзиането на България в еврозоната. Валидните подписи бяха към 470 000, което е задоволителен брой за провеждането на допитване. Народното събрание обаче.

против решението на Народното събрание. Конституционният съд не се произнесе.
 Цвета Рангелова: Знаем, че Конституционен съд е отхвърлил настояването ни за референдум за лв.
Цвета Рангелова: Знаем, че Конституционен съд е отхвърлил настояването ни за референдум за лв.

Партия " Възраждане " не цели излизане на България от НАТО и ЕС
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР