Утре няма заседание на НС на БСП, нито подписка за

...
Утре няма заседание на НС на БСП, нито подписка за
Коментари Харесай

ИБ на БСП: Някой иска да провали преговорите за правителство

Утре няма съвещание на Народно събрание на Българска социалистическа партия, нито подписка за свикването му. Някой желае да провали договарянията за държавно управление. Това се споделя в публична позиция до медиите от Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия.

Във връзка с популяризираната информация, че по искане на 1/3 от членовете на Народно събрание на Българска социалистическа партия е свикано присъствено съвещание на Народно събрание на Българска социалистическа партия на 23.11.2021 година ви осведомяваме, че:
До този миг в отдел " Деловодство " на Народно събрание на Българска социалистическа партия не е импортирана подписка с 1/3 от членовете на Съвета, каквото е условието на чл.16 от Правилника за организацията и активността на НСНа имейли на членове на Народно събрание е изпратен текст за привикване на съвещание с прибавен лист на 64 души без нито един автограф от тях. Така наречената подписка е без подписи.Изпратеният текст е от [email protected]. В Българска социалистическа партия няма такава записана конструкция. Такива се основават при изискванията и реда на чл.37 и член 38 от Устава на Българска социалистическа партия. Поради изложените аргументи на следващия ден няма да има съвещание на Националния съвет. За нас е явно, че се основава изкуствено напрежение, с цел да се блокират договарянията за сформиране на държавно управление.Молим уважавани медии да не тиражират подправени вести.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР