Утре най-вероятно ще бъде пуснато движението по столичния булевард Шипченски

...
Утре най-вероятно ще бъде пуснато движението по столичния булевард Шипченски
Коментари Харесай

Движението по столичния бул. "Шипченски проход" ще бъде пуснато утре след близо 3 месеца ремонт

Утре най-вероятно ще бъде пуснато придвижването по столичния бул. " Шипченски проход ". Това разгласи зам.-кметът на София Евгени Крусев при инспекция на ремонтните действия. Той изясни, че до седмица би трябвало да завърши и реконструкцията на бул. " Асен Йорданов ", оповестява " Фокус ".

Ремонтът на " Шипченски проход " продължи повече от два месеца и половина. Крусев оправда забавянето поради слагането на канализационни тръби. Пътните платна са напълно актуализирани, а сега това се прави и с трамвайните линии.

Зам.-кметът добави, че за ремонта и на двата булеварда са отделени 3 млн. лева Той сподели още, че по обектите се е работило и през нощта, когато се е асфалирало.

" Трябва да отбележа, че под бул. " Асен Йорданов " се построява нов тръбопровод и топлопровод, които са напълно за " София Тех Парк ", посочи Крусев.

Той съобщи, че сега общината търси уместно място, където туристически рейсове да паркират. В момента огромна част от тях го вършат пред храм-паметник " Александър Невски ", само че от идната година започвало осъществяването на плана за възобновяване на градския център, където е планувано това пространство да стане напълно пешеходно.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР