Утре мога да ви кажа дали ще имаме потвърдени и

...
Утре мога да ви кажа дали ще имаме потвърдени и
Коментари Харесай

Скоро става ясно дали има излекувани от коронавирус у нас

Утре мога да ви кажа дали ще имаме доказани и изчистени от ковид пациенти. Първите научни известия демонстрират, че при тежка пневмония остават провали в белите доброве. Това съобщи в специфичното студио на bTV, отдадено на COVID-19, генерал-майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски, шеф на спешния щаб за битка с ковид.
Когато случаите стартират да се удвояват дневно, тогава може да се приказва за скок. При нас към момента са ниски стойностите, посочи специалистът. По думите му от другата седмица към този момент ще има повече насъбрани случаи на болестта.
Мисля, че има готовност в обществото и младежите стават все по-отговорни. Парадоксално възрастните хора не се лимитират по тази причина желая да ги прикани да си стоят у дома, означи още началникът на щаба.
Не можем да си позволим да разчитаме единствено на четири лечебни даведения в София, обстановката ще ни принуди. Частните лечебни заведения са въвлечени непредпазливо в този момент, изясни военачалник Мутафчийски.
Той още един път удостовери, че признаците на ковид са грипоподобни - зной, суха кашлица. Особено задухът - човек би трябвало да се обърне към лекаря. Възможно е и хора, които има напълно минимални недоволства, да си правят минималните действия, което е доста рисково сега, сподели още ген. Мутафчийски.
Какво още сподели началникът на щаба, четете в този материал.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР