Утре ГЕРБ няма да подкрепи вота на недоверие към кабинета,

...
Утре ГЕРБ няма да подкрепи вота на недоверие към кабинета,
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Гнусно е, но ще подкрепим кабинета

Утре ГЕРБ няма да поддържа вота на съмнение към кабинета, увери за следващ път зам. -председателят на партията Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител.

" Колкото и да е мъчно, и от време на време гнусно, всички останали варианти са по-лоши от тази ", разгласи той, до момента в който трима от новоизбраните обшински съветници на ГЕРБ в София упрекваха ПП-ДБ (СС) в сделки с Българска социалистическа партия и " Възраждане " в столицата. 

В сряда в Народното събрание ще бъде обсъждан втори избор на съмнение против кабинета на Николай Денков. Той е пожелан от " Възраждане " и Българска социалистическа партия и е поради политиката в региона на защитата.

" Мога да схвана политически брак принудително. Но да влезем в политически брак принудително, а другият да кръшка, това не мога. Не мога да проумея по какъв начин след изборите Българска социалистическа партия стана допустим сътрудник. Важно е да имаш гъвкаво тяло, само че не е хубаво да имаш еластичен морал ", разяснява той сделките за избор на ръководител на Стлочиния общински съвет, а и в градове като Варна и Габрово.

" Бюджет 2024 е недопустим не поради политически причини, а поради финансови такива. Бюджетът удостоверява задлъжняването на страната, което за ГЕРБ е недопустимо ", съобщи зам.-председателят на ГЕРБ. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР