Утре (21.02.21 г.) ще се осъществява на жители на община

...
Утре (21.02.21 г.) ще се осъществява на жители на община
Коментари Харесай

Асеновградчани могат свободно да се ваксинират срещу COVID-19

Утре (21.02.21 г.) ще се реализира на поданици на община Асеновград. Имунизирането ще се прави непринудено и по избор. Ваксинационен кабинет ще бъде проведен в МБАЛ - Асеновград - на втория етаж в новото крило на лечебното заведение - до залата със скенера. Влиза се от централния вход, като информация може да бъде получена на регистратурата. Не се изисква авансово записване.
Ръководството на болничното заведение приканва хората да съблюдават противоепидемичните ограничения, до момента в който изчакват реда си за имунизация. Ваксинирането ще се прави от 10:00 ч. до 16:00 ч. , само че в случай че има чакащи пациенти и след този час, те също ще бъдат обслужени. Ваксината, която ще бъде сложена на искащите асеновградчани, е на " AstraZeneka ".
 В Пловдив работят два кабинета за имунизация през днешния ден и на следващия ден В Пловдив работят два кабинета за имунизация през днешния ден и на следващия ден
Днес (20.02.21 г.) и на следващия ден (21.02.21 г.) в РЗИ - Пловдив работят два кабинета за имунизация на хора, искащи да бъдат ваксинирани без прочие..
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР