Утре, 18 май, от 8 часа ще започнат протестите в

...
Утре, 18 май, от 8 часа ще започнат протестите в
Коментари Харесай

Утрешните протести започват в 8:00, учениците да тръгнат за матурата по-рано

Утре, 18 май, от 8 часа ще стартират митингите в София на превозвачите, оповестяват транспортните синдикати. От Федерация на транспортните служащи „ Подкрепа “ и Съюза на транспортните синдикати в Българи прецизират, че до 9:30 часа работещите в столичния превоз ще проведат митинг на кръговите кръстовища на площад „ Лъвов мост “ и площад „ Сточна гара “, както и на Петте кьошета.

Демонстрациите ще преминат в шествие с обща последна точка - Министерство на финансите, където за 10 часа е плануван също митинг.

Недоволните жители ще продължат с шествие от 10.30 часа към Министерския съвет, където от 11 до 13 часа ще проведат протестен протест, оповестява БНР.

„ Учениците да тръгнат доста по-рано за утрешния държавен зрелостен изпит предвид на предстоящите митинги на превозвачите и на Столичния автотранспорт “, посъветва в изявление за държавното радио Диян Стаматов, ръководител на Съюза на работодателите в системата на националната култура в България и шеф на 119-то учебно заведение „ Акад. Михаил Арнаудов “ в София.

Той изрази вяра протестните дейности да стартират след началния час на матурите.

Според Стаматов е добре зрелостниците да са на мястото на изпита 30-40 минути по-рано и авансово да проиграят маршрута до съответното образователно заведение – препоръки, които са годни със или без митинги.

„ Тройката става малко по-трудно достижима поради покачването на долната граница на летвата за точки и оценка, само че няма да има смяна във връзка с златната среда, още по-малко за високите оценки “, посочи още Диян Стаматов.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР