Утре (18 декември) „БДЖ-Пътнически превози ЕООД ще осигури безплатния превоз

...
Утре (18 декември) „БДЖ-Пътнически превози ЕООД ще осигури безплатния превоз
Коментари Харесай

„БДЖ-Пътнически превози” ЕООД подкрепя националната инициатива „Коледа за всяко дете”

Утре (18 декември) „ БДЖ-Пътнически транспорти " ЕООД ще обезпечи безплатния транспорт на възпитаници от пловдивската Професионалната гимназия по механотехника „ Цветан Лазаров ". Младите ученици ще пътуват с трен от Пловдив до Пазарджик, с цел да зарадват деца в неравностойно състояние. Това пътешестване е част от националната самодейност „ Коледа за всяко дете ", която се провежда от Националното съдружие на сираците в България (НССБ).

Преди потеглянето на влаковата комбинация от гара Пловдив, учениците ПГМТ „ Проф. Цветан Лазаров " ще украсят празнично вагон от състава на влака, а по време на самото пътешестване, ще поздравят клиентите на националния железопътен транспортьор. Идеята на децата е да основат празнична атмосфера във връзка идните Коледни и Новогодишни празници.

При идването на следобедния трен на гара Пазарджик учениците ще бъдат посрещнати от деца в неравностойно състояние, за които ще бъдат обезпечени доста изненади и дарове.

Националният железопътен транспортьор нееднократно е подкрепял начинания на НССБ за обществена интеграция на децата, лишени от родителска грижа, на които би трябвало да бъде дадена опция да живеят в равностойно състояние и да заемат своето почтено място в обществото.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР