Уточняват улиците и паркингите във Видин, които ще бъдат ремонтирани

...
Уточняват улиците и паркингите във Видин, които ще бъдат ремонтирани
Коментари Харесай

Правят списък на улиците и паркингите за ремонт във Видин

Уточняват улиците и паркингите във Видин, които ще бъдат ремонтирани с предоставените посредством Постановление на Министерски съвет на общината 2 750 000 лева Отделно от това още над 700 000 лева ще бъдат планувани в бюджета за благоустрояването на останалите обитаеми места.
„ Активно се работи и по въпроса за отдаването на концесия на минералните извори, като той евентуално ще бъде решен през актуалната година “, това съобщи кметът доктор Цветан Ценков. Той добави, че един от главните цели на локалната администрация остава благоустройството на обитаемоте места и даде за образец дейностите по поддържане на зелените площи, както и стартиралото преди към месец унищожаване на самонастанилата се растителност в „ Шарампоя “.
„ За пръв път от 30 година започнахме да чистим град Видин от табела до табела, да отстраняваме избуялата на доста места растителност, като влязохме и в кварталите – комплексите „ Вида “ и „ Химик “ към този момент сме ги почистили главно и до пролетта ще минем през целия град. Отделно в селата по същия метод започваме изцяло разчистване, в това число на гробищните паркове “, сподели доктор Ценков.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР