Установени са три трупа на млади момчета, те са от

...
Установени са три трупа на млади момчета, те са от
Коментари Харесай

Първи версии: МВР огласи подробности за ада с 3 трупа на младежи в паркирала кола край Трън

Установени са три натрупа на млади момчета, те са от община Омуртаг. По първични данни това, което се знае, е че най-вероятно става въпрос за хора, които се занимават с бране на трюфели.

Това съобщи в ефира на bTV представителят на ОДМВР – Перник Венцислав Алексов. По думите му сигналът е подаден от брата на едно от момчетата.

Това ще се обясни в започнатото към този момент досъдебно произвеждане.

„ Към този миг най-вероятно става въпрос за случай. За да бъдем безапелационни би трябвало да изчакаме аутопсията на труповете и да се изчакат експертизите на колата. Към този миг можем да приказваме единствено за хипотетични неща, без да бъдем безапелационни “, сподели той.

„ Какво тъкмо е споделил братът може да попречи за откриване на обективната истина. Явно въпреки всичко са имали цел, с цел да от Омуртаг да дойдат тук. В колата са открити труповете на две животни, които най-вероятно са кучета. Аутопсията ще покаже каква порода са и какво тъкмо се е случило “, сподели още Алексов.

По думите му не е ясно по кое време тъкмо е станал случая.

„ Има информация, че единият от починалите е приказваме с брат си през нощта, само че ще се разбере по-късно какво се е случило и по кое време е зародил пожарът.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР