Установена и вече санкционирана е украинката, която рано тази сутрин

...
Установена и вече санкционирана е украинката, която рано тази сутрин
Коментари Харесай

31-годишна украинка е паркиралата Ягуара си на Северния плаж в Бургас

Установена и към този момент глобена е украинката, която рано тази заран шашна бургазлии с избора си за паркомясто – на пясъка, на брега на Северния плаж. Тя е на 31 години, с краткотрайна протекция и живее в Слънчев бряг. Грози я санкция от 1000 до 3000 лева или имуществена глоба от 3000 до 5000 лева, според Закона за устройство на Черноморското крайбрежие. Не е дала рационално пояснение за какво е сметнала за обикновено да паркира върху пясъка. Колата към този момент е изтеглена от Северния плаж.

Това не е първият случай, в който задгранични жители паркират на плажа, припомня " Флагман ". На 30 август непрекъснато пребиваващ в България руснак паркира на дюните на „ Шофьорския плаж “ край Созопол. Той обаче най-малко бе опитал да нахлуе на линията с джип, а не както украинката – със скъпарски Ягуар.

И българи обаче си разрешават сходни нарушавания. Пак тази година 34-годишен мъж от Добрич паркира още веднъж на Шофьорския плаж. Тогава той се оправда, че не намерил място къде да преспи със фамилията си. Незнайно за какво, не е паркирал както останалите хора, на асфалтовия път, намиращ се над дюните, а върху самите тях.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР