Успоредно с анонсирането на новата версия на хитовото си , Peugeot лансира

...
Успоредно с анонсирането на новата
версия на хитовото си , Peugeot
лансира
Коментари Харесай

PEUGEOT 308 получи специална серия ROADTRIP

Успоредно с анонсирането на новата версия на хитовото си , Peugeot лансира на пазара и нова специфична серия на автомобила, за която от френската марка разясняват, че е идеално решение за пътешествия.

Специалната лимитирана серия PEUGEOT 308 ROADTRIP е създадено въз основата на равнището на оборудване Allure и ще се предлага в двете основни версии на купето на 308. Автомобилите се отличават от стандартните в портфолиото на компанията с няколко неповторими решения, но всички идват с цифровото i-Cockpit оформление на предното табло, възможност за осъществяване на екстериора в новия за модела Vertigo Blue наследник цвят в композиция с Orange Sunset пакет, специфични Roadtrip обозначителни табелки и детайли, 16-цолови ZIRCON джанти, тонирани задни стъкла, тапицерия Alcantara и други.

PEUGEOT 308 ROADTRIP се предлага в композиция с бензинов PureTech 130 мотор с 6-степенна ръчна или 8-степенна автоматична предавателна кутия и с BlueHDi 130 дизелов агрегат още веднъж с 6-степенна ръчна или 8-степенна автоматизирана трансмисия.

В оборудването на представителите на специалната версия са включени също така адаптивен круз-контрол с функционалност за автоматично понижаване на скоростта и спиране на вясто, система за следване на пътното платно при придвижване със скорост от над 65 км/ч, автоматизирани светлини, изцяло диодно осъществяване на светлините, предни седалки с затопляне и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР