Успешно завърши първото състезание по парапланеризъм в Община Симитли, което

...
Успешно завърши първото състезание по парапланеризъм в Община Симитли, което
Коментари Харесай

Много емоции на първото по рода си състезание по парапланеризъм в Симитли

Успешно приключи първото съревнование по парапланеризъм в Община Симитли, което е и първо по рода си в цяла Югозападна България. Уникални умения и доста страсти сподели всички участници, които бяха част от днешното рисково спортно мероприятие в общината.

Условията и да искахме не можеха да бъдат по – положителни. Участниците в конкуренцията бяха повече от колкото чакахме. Имаше състезатели от разнообразни краища на България, Варна, Русе, Сопот, София, Благоевград, Банско, Стара Загора, Петрич, Симитли, както и други обитаеми места.

В целното кацане взеха присъединяване и фенове, пристигнали за страстта и прелестното преживяване, както и за положителната опция да се срещнат с едни от най – огромните състезатели в България, които бяха посетители на община Симитли.

Състезанието мина в 5 стадия, като конкуренцията бе доста огромна имайки поради, че голяма част от участниците са едни от най – положителните състезатели, които на международно равнище се подреждат в първата десетка.

Награждаване се организира на залез слънце, когато беи последния полет. Лично кметът Апостол Апостолов награди състезателя, който сграбчи първото място, а това е Валери Стоянов. Той е един от най – положителните парапланеристи, който е учил огромна част от участниците да летят с крило. Второто място бе за Ясен Нейчев, а третата позиция в спортното мероприятие сграбчи Димитър Ралев.Те бяха наградени от ръководителя на Общински съвет – Симитли Вилимир Александров.

Всички участници също благодариха от своя страна на уредниците и споделиха с нас: " Благодарим Ви за организацията!Благодарим Ви за положителните условия. Можем да кажем, че ние сме хора, които са ходили на доста надпревари, само че тук е най-хубавата организация! Радваме се, че бяхме част от днешното спортно мероприятие по целно кацане и бяхме посетители на община Симитли! ".

ОрганизаторътИван Калибацев, бе обезпечил и лични награди за всички „ отвън кадър “ на днешното събитие, това са съдиите, които оценяваха и следиха кацанията на състезателите, хората, които спомагаха за превозването на всички участници, както и всички останали взели присъединяване. „ Горд съм, че съм част от община Симитли и имам поддръжката на кмета Апостолов! Благодаря за оказаното подпомагане, за положителната организация и за цялостната поддръжка! “ с тези думи Калибацев се обърна към господин Апостолов и закри първото извършено съревнование по целно кацане в община Симитли.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР