Успешна загуба на килограми – не е необходимо да спазвате

...
Успешна загуба на килограми – не е необходимо да спазвате
Коментари Харесай

Успешна загуба на килограми – спазвайте прости правила!

Успешна загуба на килограми – не е належащо да спазвате строга диета.

За 30 месеца Джон Габриел понижил тежестта си със 100 кг без никакви ограничавания.

Защото, преди всичко, би трябвало да подредите нещата не в чинията, а в главата си и въобще в живота, счита той.

Това са 7-те му правила за сполучлива загуба на килограми:

Правило първо: Набавете си питателните субстанции, които липсват на организма

Оказа се, че през целия ми живот не ми доближават омега-3 мастни киселини, висококачествени протеини и витамини. Забележете, че никоя диета не приказва за това. Промених диетата си, с цел да получавам задоволително от всички хранителни субстанции, от които се нуждая. И знаете ли какво? След това жаждата за сладко и чипс изчезна от единствено себе си!

Правило второ: Излекувайте червата си

Нямате визия какъв брой е значимо да имате здрави вътрешности. Хората постоянно преяждат, червата им не могат дейно да извличат нужните субстанции от храната. А тялото е в стрес и съхранява мазнините.

Храносмилателните проблеми предизвикат инфектиране, което визира хормоналните равнища. Яжте повече пробиотици (кефир, кисело мляко) и храни с “правилни ” храносмилателни ензими.

Правило трето: Преразгледайте режима си на сън

Важно е да възстановявате съня. Лягайте си по-рано и ставайте по-рано. Всякакви проблеми със съня стават причина да напълнеете. Причината са хормоните. Безсънието трансформира хормоналния декор, заради което непрекъснато ви се яде сладко и мазно. Това води до високи равнища на кортизол, който ви принуждава да ядете бърза храна за битка с депресията, само че нездравословната храна обезпечава единствено краткотрайно „ облекчение, което предизвика освобождението на кортизол в бъдеще.

Правило четвърто: Медитирайте

И още за кортизола. Второто му публично име е „ хормон на напрежението “. Спите неприятно – причинявате стресова обстановка за тялото. А фактът, че стресът визира апетита, несъмнено знаете и без мен. Започнах да медитирам и пресъздавам в съзнанието си всеки идващ ден (Визуализацията е техника в източните науки, ориентирана към основаване на облици на мечтаната действителност във въображението, работи на умишлено и подсъзнателно ниво). Отървах се от напрежението, а с него и от килограмите.

Правило пето: Детоксикация

След няколко месеца изследване стигнах до раздела за токсините. И научих, че тялото употребява мастните кафези, с цел да съхранява непотребните отрови. По това време към този момент бях свалил 70 кг, само че трябваше да се отърва от още тридесет и тъкмо в тях се бяха натрупали всички отрови.

Започнах да одобрявам огромно количество алкални течности – вода с лимонен сок, ябълков оцет, зелени сокове. Консумирах доста зеленчуци, салати, кълнове, фибри.

Загубих последните 30 кг доста по-бързо от първите 30 кг. Въпреки че, наподобява, би трябвало да е противоположното. Всички, които желаят да отслабнат знаят какъв брой елементарно е да започнете да отслабвате и какъв брой мъчно е да свалите последните килограми.

Правило шесто: Спрете да се притеснавате за пари

Ще кажа необичайно нещо. Но това е по този начин. Колкото по-малко зависите от парите, толкоз по-щастливи и по-слаби сте. Преместих се в по-евтина къща, разходвам по-малко за неща и джаджи, даже започнах да отглеждам някои зеленчуци. И започнах да се тормозя по-малко за парите.

И когато съм нервозен, знам, че мога да изляза на двора и да изям домат, който аз самият съм отгледал. По-добре е, в сравнение с да изядете шоколадово блокче.

Правило седем: Признайте си

За да решите казуса си с тежестта, би трябвало един път вечно да признаете пред себе си: не сте дебели поради гените и поради „ тежките кокали “, а тъй като сте мързеливи. За да се справите с проблемите си с тежестта, ще би трябвало да се научите да не се страхувате от този свят. Медитацията и практиката за визуализация ми помогнаха. Така съумях да се отърва от многото килограми.

Вижте още: Пълнени чушки с кайма и ориз на фурна. Чудесна концепция!

Приблизително 65-70 % от моите познати със солидно тегло страдат тъкмо от „ прочувствено затлъстяване “. На доста хора им е толкоз неловко да живеят в заобикалящия ги свят, че подсъзнателно се усещат по-сигурни със своята „ защитна “ мастна топка. Звучи, несъмнено, много необичайно, само че е истина.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР