Успешен ден с хороскопа на Марица! Овен Имате достатъчно увереност, за

...
Успешен ден с хороскопа на Марица! Овен
Имате достатъчно увереност, за
Коментари Харесай

Две зодии получават изненада, други две да пазят парите си

Успешен ден с хороскопа на " Марица "!

Овен

Имате задоволително убеденост, с цел да отстоявате позицията си. Обстановката на работното място ще е напрегната. Забелязали сте неучтивост, която прекрачва границите на допустимото. Не се опасявайте да изразите мнението си. Винаги ще има хора, които ще ви поддържат, защитавайки правилата.

Телец

Решителните дейности на работното място ще ви донесат дълготрайни триумфи. Не се възгордявайте от това и не бъдете груби. Внимавате какво и на кого споделяте. Днес пред вас ще се открие опция да изгладите взаимоотношенията си с някой. Възползвайте се от нея оптимално.

Близнаци

Прекарайте повече време с околните си. Напоследък сте ги пренебрегвали, само че през днешния ден ще ви остане повече свободно време. Ще бъдете прелестно сюрпризирани от някои скорошни промени. Очаквани пари няма да дойдат и ще се наложи да се откажете от някои покупки.

Рак

Избягвайте спорове и запазете ситуацията допустимо най-спокойна. Не обръщайте внимание на дребните забележки по ваш адрес и не влизайте в спорове. Имате потребност от забавление и повече отмора. Излезте с приятна компания и се отдайте на занимания.

Лъв

Има нещо, което желаете да извършите, само че се притеснявате от реакцията на околните си. Ако смятате, че това ще е потребно за фамилията – действайте. Споделете с другари. Ще получите поддръжка и положителни препоръки. Предстои ви забавно запознанство, което може да се трансформира в дълга сантиментална връзка.

Дева

Ново занятие е съвършено за обществения ви живот, само че не и за финансовото ви положение. Проверете парите си, преди да е станало прекомерно късно. Ще се наложи да се въздържите от някои покупки за известно време. Отделете време единствено за себе си и се отдайте на отмора.

Везни

Графикът ви е претрупан и ще се наложи да пренебрегнете част от уговорките си. Някой непосредствен ще се нуждае от помощта ви. Бъдете откровени и кажете какво бихте създали на негово място. Не се тормозете за работата си – ще намерите метод, по който да се справите с нея.

Скорпион

Добре е през днешния ден да огледате ситуацията към вас и да извършите оценка на новата обстановка. Ще погледнете от друга позиция, която ще ви помогне да намерите това, което търсите. Ще получите предложения, които е добре да обмислите, преди да решите какво ще вършиме.

Стрелец

Очаква ви един приятния и спокоен ден. Следвайте интуицията си, в случай че търсите нещо несъмнено. Ако се появят неразбирателства, първо проверете дали вие не допускате неточност. Ще срещнете непознати, с които ще проведете забавни и ползотворни диалози.

Козирог

Имате потребност от смяна, само че не знаете от кое място да започнете. Не е нужно да търсите доста. Каквото има да се случва, ще се случи. Пуснете се по течението и вижте къде ще ви води. Ще получите забавно предложение. Взимайки решение, се доверете на интуицията си.

Водолей

Знаете, че качеството изисква време, само че ситуацията към вас ще е прекомерно напрегната, с цел да се фокусирате върху работата си. Добре е да се опитате да се успокоите, както и да предотвратите някои спорове. Ако е допустимо, тръгнете по-рано към дома и отделете време единствено за себе си.

Риби

Обърнете внимание на финансовото си положение. Напоследък сте изгубили надзор върху това какъв брой харчите, по тази причина не знаете какво може да си позволите. Изгответе бюджетен проект за идващите дни. Ще се наложи да се въздържате от някои покупки за известно време.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР