Успешен ден! Късмет и печалби очакват зодиите. Вижте какво вещаят

...
Успешен ден! Късмет и печалби очакват зодиите. Вижте какво вещаят
Коментари Харесай

Успешен ден! Късмет и печалби очакват зодиите

Успешен ден! Късмет и облаги чакат зодиите. Вижте какво вещаят звездите за вас.
Овен
Изпълнението на професионалните отговорности ще изисква от Вас обилни старания. Бъдете подготвени за превъзмогване на трудности, зараждащи по най-непредсказуем метод на пътя Ви. Възможни са компликации в общуването, спорове с сътрудници, сътрудници или ръководители. Не взимайте ставащото близо до сърцето си и се старайте да запазите успокоение даже в моменти, когато по Ваш адрес ще звучат лишени от всякакво съображение упреци. Свободното си време е най-добре да прекарате с хора, които познавате от от дълго време. Работата е в това, че новите познати могат да Ви „ подреден ” неприятни сърпрайзи. Романтичните връзки са постоянни. Ако напоследък сте имали интервал на разправии и различия, ще може да разрешите проблемите си.
Телец
За Вас този ден не е изключително забавен. Нито нови вероятности ще открие, нито ще се ознаменува с някакви съществени проблеми. Спокойно се занимавайте със стартирани по-рано работи, въвеждайте ред в документи и със своята нормална старание проверявайте непознатите калкулации. Ако сте на управителна служба, доста деликатно следете работата на подчинените си. Общуването с Вас ще даде на доста хора чувство за успокоение и нравствен комфорт, и по тази причина не е чудно, че ще притегляте най-различни хора. Вечерта ще почувствате, че сте изгубили не малко витална сила. Легнете си по-рано, с цел да съумеете да попълните енергийните си ресурси.
Близнаци
Конфликтите Ви нямат никакво съществено съображение. Вие се карате просто по този начин, не заради каквото и да било, изкарвайки неприятното си въодушевление на най- близкия за Вас човек. И той Ви дава отговор с реципрочност. Може би си заслужява, да извършите първи крачки към помирение, а идващия път, когато Ви се прииска, да кажете нещо подобмо, няма да е зле да премълчите.
Рак
За Вас този ден ще бъде доста сполучлив, и то – във финансово отношение. Възможно е повишение на заплатата, или поява на спомагателен източник на приходи, а не са изключени и преференциални покупко-продажби. Ако се занимавате с бизнес, ще изпреварвате съперници и бързо ще намирате излаз от комплицирани обстановки. Ще Ви радва общуването с околните: връзките остават все по този начин хармонични, а може и да стигнете до цялостно взаимно схващане. Новите запознанства, за жалост, няма да оправдаят упованията, защото ще се срещнете с безинтересни хора.
Лъв
Денят ще се подрежда не доста удобно. Затова ще попаднете в обстановка, която ще Ви принуди да извършите не лек избор. Ще се наложи да решите, какво е най-важно персонално за Вас – личните правила или ползите на доста непосредствен човек. Самата обстановка ще Ви работи угнетяващо, като в същото време ще чувствате, че Ви подтикват точно към това решение, което наподобява минимум привлекателно. Не би било зле за известно време да останете на саме със себе си – разходете се, почетете или послушайте музика. Тези незатрудняващи занимания ще Ви дадат опция да „ разпуснете ” и ще способства пробуждането на интуицията.
Дева
Вашата задача за през днешния ден е да планирате взаимния ви живот за месец напред. Да определите точната дата, от която Вашия обичан човек би трябвало да Ви обича още повече, е много мъчно, само че да решите по кое време дружно ще отидете на спектакъл, кино или галерия, е изцяло по силите ви. Само си запишете всичко, че другояче ще забравите.
Везни
Това е ден на доста мощно неспокойствие. Причините за него може да бъдат разнородни – от ежедневни компликации от вида на транспортни проблеми, до световно неодобрение от себе си и Вселената. Да се примирите с действителността – това е Вашата стратегия –минимум за този ден. Докато не я извършите, няма да Ви радват нито професионалните триумфи, нито комплиментите и знаците на внимание, нито каквито и да били фамилни събития. Бъдете доста деликатни при избора на книги за четене и филми за гледане. Всичко упадъчно, тъжно и трагично през днешния ден Ви е противопоказно. Търсете нещо по-весело.
Скорпион
Дори и в никакъв случай до в този момент да не сте вярвали в любовта от пръв взор, през днешния ден ще се наложи да повярвате, тъй като тъкмо таква обич ще Ви се случи! Дали Вие ще се влюбите, или във Вас ще се влюбят, само че при всички положения никой няма да бъде в положение да даде разумно пояснение на това, което Ви се случва…
Стрелец
Днес настроението няма да бъде доста устойчиво. У Вас ще се появи предпочитание да научите нещо ново и да се покажете от непредвидена страна. Добре ще преминат срещите Ви с другари и е значимо през това време да не злоупотребявате с алкохола. Вероятно е пораждане на нови хрумвания за творчество, само че ще бъде много комплицирано те да се развият, тъй като доста ще се отвличате по други задания.
Козирог
Днес ще демонстрирате рядка разсъдителност и успокоение. Дайте си сметка, че нежните усеща и хладния разсъдък не може да съчетаете по никакъв метод, и никой не може да издаде Указ, по какъв начин да се направи това. Бъдете внимателни и знайте, че в даден миг дори може да стане нужно да бъдете и малко актьот или актриса…
Водолей
През този ден повече от всекидневно ще се нуждаете от поддръжка и безусловно ще я получите от хора, които в никакъв случай преди не са показали своето положително отношение към Вас. Възможни са дарове и приятни сърпрайзи. Човек, с който сте имали общ бизнес много от дълго време, ще Ви направи доста забавно предложение за съдействие. Много добре се подреждат и сантименталните Ви връзки и да постигете взаимно схващане с обичания човек напълно не е мъчно. Всички увлечения през този ден ще се окажат много по-сериозни, в сравнение с сте могли да си визиите.
Риби
Този ден има единствено един очевиден минус – за Вас той е прекомерно отегчителен. Представителите на Вашия знак мечтаят за нещо изключително, удивително, запаметяващо се, само че през днешния ден не може да очаквате нищо сходно. Какво пък, ще би трябвало да се примирите с еднообразието, тъй като по никакъв метод не можете да го оцветите в някакви ярки краски. Вероятни са дребни загуби и са вероятни непланирани разноски. Към това би трябвало да се отнасяте умерено. Лишавайки се от нещо във финансов или веществен проект, придобивате нещо значимо в областта на страстите.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР