Успех в основните задачи пред служебния кабинет в сферата на

...
Успех в основните задачи пред служебния кабинет в сферата на
Коментари Харесай

МВР ще връща респекта към правилата със систематична, а не кампанийна работа

Успех в главните задания пред служебния кабинет в областта на вътрешната сигурност - организирането на почтени избори, битката с мигрантския напън и систематична, а не кампанийна работа против войната по пътищата.

Това регистрира служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, който дружно с премиера Гълъб Донев взе присъединяване в Национално заседание на Министерство на вътрешните работи, извършено в постройката на Групово дело " Национална полиция " в столицата.

" Много постоянно вашият труд остава подценен . Защото доста постоянно когато Министерство на вътрешните работи се оправя, това остава незабележимо, а и по този начин би трябвало да бъде. А когато имаме проблеми, те постоянно са във фокуса на публичното внимание ", сподели Демерджиев. 
 Донев отсече: България няма нищо общо с удара по Кримския мост
Донев отсече: България няма нищо общо с удара по Кримския мост

Темата основава опасности за националната сигурност на България

Случващото се по пътищата е проекция на десетки години, през които българските жители са изгубили почит към правото и закона, както и един към различен, акцентира вътрешният министър .

" Пренесено на пътищата, това коства човешки животи. Разбира се, това не е по опциите само на Министерство на вътрешните работи . Имам цялостната поддръжка на сътрудниците в Министерски съвет, че с поддръжката на всеки, който има отношение към този развой, можем да решим казуса. Не с единични акции и акции за месец-два, а с наклонност за трайно решение на тези проблеми ", сподели служебният вътрешен министър.

Освен това - на всички места по места имало хора, които се усещат над закона, открил министърът в последните два месеца .

" Основна задача е да покажем на тези хора, че те не са и няма да са над закона . Затова през последващи дни или месеци, през времето, което ни остава, ще се фокусираме главно върху това. Защото по този начин българските жители ще видят, че Министерство на вътрешните работи може да обезпечи реда, да обезпечи спокойствието, което в последните 10 години го няма на доста места ", изясни вътрешният министър от служебния кабинет на Гълъб Донев.

Служебният кабинет наследил " съществени проблеми ", свързани с работата на Министерство на вътрешните работи, встъпвайки в поста си - потребността от засилен надзор във връзка с войната по пътищата и засиления мигрантски напън, както и организирането на почтени изборите, съобщи на собствен ред служебният министър-председател Гълъб Донев. И акцентира - Министерство на вътрешните работи се е справило сполучливо с въпросните провокации. 
 Демерджиев: Не може Министерство на вътрешните работи да се моли на прокурори да свършат нещо
Демерджиев: Не може Министерство на вътрешните работи да се моли на прокурори да свършат нещо

Докато е министър Демерджиев няма да води институционални войни

" Помня първата ни среща преди два месеца, когато късият мандат на служебното държавно управление едвам започваше . Тогава споделих, че разгадавам да бъдете на своя пост както в обстановките, които крият риск както за живота и здравето на жителите, по този начин и за националната сигурност. В миналите два месеца вие доказахте, че да следваш закона в името на публичния интерес не е изключение в системата на Министерство на вътрешните работи , а предписание. Често се вглеждаме в нарушителите на реда вътре, само че образците за съзнателно свършена работа, с отговорност към хората и закона, са всеки ден пред очите ни. За страдание в тези два месеца ваши сътрудници изгубиха живота си при осъществяване на своя длъжностен дълг. Всяко едно ваше деяние против нарушителите на закона в България е продължение на започнатото от тях ", съобщи той.

" С правянето с войната на пътя изисква съществени старания от всички нас . Продължавам да настоявам, че на това да се избиваме на пътя в преден конфликт с коли или юмруци, може да се постави край. Войната на пътя от дълго време не се изяснява единствено като разследване на нарушаването на разпоредбите за придвижване, в нея се оглеждат контузиите, с които живеем като общество - беднотия, корупция и безнаказаност ", добави Донев. И категорично акцентира - най-важното е всеки един жител да дава персонален образец. 
 Демерджиев на финала на мандата пита по кое време прокуратурата ще се почисти
Демерджиев на финала на мандата пита по кое време прокуратурата ще се почисти

Установено е коя партия давала пари за пазаруване на гласове, заяви вътрешният министър
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР