Условно наказание - 6 месеца затвор при 3-годишен изпитателен срок,

...
Условно наказание - 6 месеца затвор при 3-годишен изпитателен срок,
Коментари Харесай

Наказаха мъж за нападение на мед. сестри

Условно наказване - 6 месеца затвор при 3-годишен изпитателен период, получи мъж за хулиганско отношение към медицински сестри в Комплексния онкологичен център в Шумен. 54-годишният О.С. от град Смядово е признал виновността си и е сключил съглашение с прокуратурата, което е било утвърдено от Районен съд Шумен. За август това е трети наказан за нахлуване на здравен личен състав в Шумен.

На 14 август мъжът упорствал да влезе в интензивния бранш на онкохирургията, където достъпът е стеснен. Вътре била брачната половинка му. След като две медицински сестри пробвали да му обяснят, че това не трябва да се случва, станал доста нападателен. Нахлул в отделението, направил опит да влезе в интензивния му бранш, като блъскал по вратата, блъснал намиращата се на място здравна сестра, а по-късно запратил и носилка по нейна колежка. От блъскането носилката се разглобила и разхвърчала, а той ругаел на воля.

Охранителните камери запечатали всичките му дейности. Запис от тях е материално доказателство, което остава по делото. Наказанието за мъжа е дефинитивно.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР