Условията в Центъра за спешна медицинска помощ в Кърджали са

...
Условията в Центъра за спешна медицинска помощ в Кърджали са
Коментари Харесай

Д-р Атанас Митков: Условията в ЦСМП-Кърджали са много добри и постоянно се подобряват

Условията в Центъра за незабавна здравна помощ в Кърджали са доста положителни и непрекъснато се усъвършенстват. Това сподели в изявление за БГНЕС шефът на ЦСМП-Кърджали доктор Атанас Митков.


„ Работата протича много съществено, някой път безгрижно – според от обстановката. За страдание, болните в никакъв случай не стопират, тъй че сътрудниците имат задоволително работа ", съобщи той.

Д-р Митков разяснява, че сигналите за оказване на незабавна здравна помощ покриват целия набор на заболеваемостта – като се стартира от травматизъм, през вирусни инфекции и хипертонични рецесии, до дихателни проблеми. Той означи, че по-често сигналите за оказване на незабавна здравна помощ са свързани с възрастни пациенти, само че не липсват и деца.

На въпроса какви са изискванията в ЦСМП-Кърджали, защото до скоро имаше протестни дейности от страна на медици от Центровете за незабавна помощ от цялата страна, шефът отговори, че изискванията са доста положителни и непрекъснато се усъвършенстват. „ Благодарение на огромния капиталов план за Спешната медицина и модернизацията на Спешната помощ, се закупиха нови коли за спешна помощ, направиха се поправки на незабавни отделения, тъй че нещата се усъвършенстват, и то с всеки изминат ден ", акцентира доктор Митков и добави, че заплащането също се усъвършенства сензитивно, по тази причина счита, че тъкмо в този миг сътрудниците му нямат учредения да стачкуват.


Директорът на ЦСМП-Кърджали насочи апел към младежите да следват медицина: „ Няма по-голямо наслаждение от това да видиш благодарността в очите на индивида, на който си оказал помощ. Медицинската специалност дава опция да помагате на много хора. "

Д-р Митков сподели и за какво младите лекари би трябвало да останат и да се осъществят в България: „ Защото камъкът си тежи на мястото! " /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР