Ускорен растеж и развитие може да се постигне, ако внимателно

...
Ускорен растеж и развитие може да се постигне, ако внимателно
Коментари Харесай

Румен Гечев: Проектът „Белене“ трябва да бъде завършен

Ускорен напредък и развиване може да се реализира, в случай че деликатно проучваме методите на сътрудниците ни в Европейски Съюз – при образуването им на краткосрочни, средносрочни, дълготрайни политики. Като отчитаме разликите в тези страни, да ги съобразим с българските условия. Българска социалистическа партия има поредна политика и счита, че без помощта на страната през пазарни и някои непазарни средства няма по какъв начин да се реализира висока динамичност на икономическия напредък и решаването на редица демографски проблеми. Това съобщи лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България “ в Плевен проф. Румен Гечев по Българска национална телевизия.

Той акцентира, че е значимо в този момент, в акцията, когато политиците дават обещание повишение на приходите, е да показват и източниците на тези обществени политики. „ Българска социалистическа партия ги показва – това е промяна на данъчната система. Фактически тази промяна ще докара до понижение на данъчната тежест върху междинната класа и до облекчение на младите фамилии “, изясни проф. Гечев. Като различен резултат от нея той уточни и повишение събираемостта на налозите.

По плана „ Белене “, социалистът бе безапелационен: „ Той би трябвало да бъде приключен. Проектът „ Белене “ е извънредно значим както за моя район – Плевенския, по този начин и за България и за Балканите. Той беше оценен от интернационална известна английска компания още през 2012 година с 4 сюжета – 3 от тях бяха печеливши, само че най-лошият беше покрай минимална норма на облагата. Като видите енергийния пазар, стратегиите на Европа за преформатиране и смяна на енергийния бранш на Европейски Съюз, ще видите, че и четвъртият вид се оказва печеливш, защото цената на силата пораства, заради повишеното търсене. “

Позицията по плана „ Белене “ и обществените ограничения на левицата проф. Гечев дефинира като „ червени линии “, които от Българска социалистическа партия няма да пресекат при договаряния с евентуални сътрудници.

„ Можем да влезем в съдружно ръководство, когато нашите съществени цели бъдат споделени от евентуални сътрудници. Без токсичните партии ГЕРБ и Движение за права и свободи “, заключи проф. Гечев.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР