Усилията на Съединените щати да запазят глобалното си господство са

...
Усилията на Съединените щати да запазят глобалното си господство са
Коментари Харесай

Путин: Усилията на САЩ да запазят световното си господство са обречени на провал

Усилията на Съединените щати да запазят световното си владичество са обречени на неуспех. Това съобщи съветският президент Владимир Путин, представен от Асошиейтед прес.

Говорейки на гала по приемане на акредитивните писма на задгранични посланици в Москва Путин сподели, че „ обективното развиване към многополюсен свят се сблъсква със съпротивата на тези, които се пробват да запазят своята надмощие в световните каузи и да управляват всичко – Латинска Америка, Европа, Азия и Африка “.

Той добави, че „ хегемонът успяваше да прави това много дълго време, само че това не може да продължава постоянно... без значение от събитията в Украйна “.

Путин неведнъж е представял решението си да изпрати войски в Украйна като отговор на хипотетичното посягане на Запада върху жизненоважните ползи на Русия в региона на сигурността.

Руският водач разказа западните наказания против Русия поради дейностите й в Украйна като част от напъните на Съединени американски щати и техните съдружници да укрепят позициите си, само че съгласно него те са имали противоположен резултат против тези, които ги сътвориха, като в това време са навредили на бедните страни.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР