Усещането за това, че светът започва от някого и свършва

...
Усещането за това, че светът започва от някого и свършва
Коментари Харесай

Бабикян: Пилитически дебилно е мисленето, че светът свършва с теб

Усещането за това, че светът стартира от някого и свършва с него, е някак си политически дебилно…Нищо няма да спре, нито ще се промени изключително, в случай че от благочестивите ръководещи от върхушката решат най-сетне да си тръгнат, тъй като никой не желае да бъде ръководен от тях. Това разяснява пред БНР Арман Бабикян от Отровното трио във връзка следващите внушения на фигури в ГЕРБ, че е политическо отговорно държавното управление да изкара мандата си до дъно. " Търпим политическия негатив сега, само че отговорността изисква България да има работещ парламент, с цел да може да дава отговор на всички провокации на рецесията ", съобщи по-рано в ефира на публичното радио ръководителят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова. Според Дариткова интензивността на митингите понижава и от тях се пробват да се възползват политически субекти. 

" Управляващите в действителност са ангажирани да броят през последните 80 дни какъв брой са през днешния ден и какъв брой са на следващия ден протестиращите. С това се занимаваха през по-голямата част от август, тъй като знаят, че жителите пътуват и са в отпуска, а присъстващите на площадите стават по-малко. Но август мина и ние им доказахме още на първото Велико Народно заседание по какъв начин се събират 100 000 в центъра на София, след това и на 10-ти, и на 22-и ", разяснява Бабикян. Бабикян заявява, че персонално не е изтощен и няма да се умори. 

" Бих призовал хората да се политизират, тъй като този митинг е политически. Да, не е партиен, само че е политически, хората постоянно бъркат тези две неща “, съобщи още Бабикян в отговор на въпрос имат намерение ли да учредяват партия. Той посочи, че това е право на всеки, само че не следва митингите да се употребяват за реализация на подобен план. Той не изключи въпреки всичко такава опция. " Не живеем във феодална България и не желаем да живеем във феодална България с един монарх, който се разхожда с джипка ", добави още представителят на Отровното трио. 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР