Усъвършенствани технологии заглавия голям основен ремонт за превозни средства и

...
Усъвършенствани технологии заглавия голям основен ремонт за превозни средства и
Коментари Харесай

Разкриха нови 2024 Mercedes-Benz V-Class и Vito

Усъвършенствани технологии заглавия огромен главен ремонт за транспортни средства и лек търговски ван Mercedes-Benz

Силно актуализирана версия на настоящето трето потомство Mercedes-Benz V-класа за транспорт на хора и Mercedes-Benz Vito ван се появиха в Европа преди стартирането в Австралия идната година.

Лесно различим посредством ремонта на външния жанр, междинният ван за транспорт на хора и доставка също се възползва от прясно освежен интериор с нараснали равнища на комфорт, сигурност и съгласуваност.

 width=

За гамата V-класа на Mercedes-Benz за 2024 година, която включва както зареждания с акумулатори EQV, по този начин и V-класата Marco Polo, немският производител на коли споделя, че комерсиалните комбита към този момент имат по-луксозно и сходно на пътнически коли чувство в опит да разширят своята прелест.

Базирано на W447 V-Class, въведено през 2014 година, новото семейство микробуси би трябвало да работи минимум до 2026 година, когато напълно новата архитектура VAN.EA влезе в действие.

Най-новият дизайн на предния край е доминиран от увеличена радиаторна решетка, заобиколена от осветена LED светлинна лента. Пълен за оборудването Exclusive и даже за първи път получавате звезда на Mercedes, инсталирана на предния похлупак.

Като част от фейслифта като алтернатива се оферират многолъчеви LED фарове.

Отзад има нова ризница и затъмнени задни светлини с нови LED светлинни подписи.

 width=

Добавен е и изявен надпис MERCEDES-BENZ, дружно с избора на аеродинамично усъвършенствани 17-, 18- и 19-инчови алуминиеви джанти, плюс избора на пет нови цвята на боята.
Усъвършенствана кабинна техника

Отвътре новият Mercedes-Benz V-Class 2024 разполага с модифицирано арматурно табло с нов сензорен екран, който работи с най-новия програмен продукт MBUX.

За първи път EQV, V-Class и V-Class Marco Polo идват с двоен 12,3-инчов широкоекранен екран.

 width=

Новата информационно-развлекателна система е огромна крачка напред спрямо изходящата серия, защото включва поточно предаване на музика, навигация с добавена действителност, плюс бордовия помощник " Hey Mercedes ", който може да ви каже времето, да локализира точка за зареждане или да ви помогне да намерите ресторант за вечеря на мястото, до което пътувате.

Дори Vito и e-Vito не пропущат новите цифрови екрани, като микробусите за доставка идват общоприетоо с 10,25-инчов централен сензорен екран и нов инструментален панел, който включва нов централен 5,5-инчов екран сред скоростното устройство и оборотомера.

Благодарение на новата мощ за обработка на MBUX, до седем профила могат да бъдат съхранени на ван, като всеки помни предходни навигационни дестинации или обичани радиостанции и работи с приложението Mercedes me.

Същата система предлага нова поддръжка, ръководство на повреди и повреди, както и отдалечено заключване, отключване и отваряне и затваряне на прозорците.

Информация за трафика онлайн и връзка сред кола и X също са вероятни, помагайки на операторите на автопаркове да наблюдават къде се намира микробусът във всеки един миг.

Същата система в този момент разрешава консолидираното на приложения на трети страни, което е забележителна изгода за куриерските и пощенските компании, които към този момент няма да имат потребност да инсталират спомагателни сензорни екрани, защото данните към този момент могат да се демонстрират посредством общоприетия 10,25-инчов екран на Vito.

Друго преимущество на новата технология е, че може да употребява приложения за наблюдаване на други аспекти на автомобила. Ако зад кабината има хладилно товарно пространство, MBUX може да помогне на лидера да подсигурява, че товарната зона остава при оптимална температура.

Влизането/стартирането без ключ също е нова алтернатива, до момента в който се оферират и отопляем волан, безжично зареждане на телефона, ново автоматизирано затъмняващо се осветяване на задната кабина за шофиране през нощта и 64-цветно амбиентно вътрешно осветяване.

Практичността е усъвършенствана от V-Class и EQV, които към този момент са общоприети с плъзгаща се врата както от лявата, по този начин и от дясната страна.

Всички модели към този момент се оферират с електрическа ръчна спирачка като стандарт с автоматизираната скоростна кутия.

Добавени са усъвършенствани нови системи за подкрепяне на лидера, като Vito и eVito получават различаване на умората на лидера, автоматизирани предни светлини, деен круиз надзор и обновен AEB с помощник за напречен трафик.

Предлагат се също помощник за мъртва зона, интензивно поддържане на лентата, камера за заден ход и образован помощник за скорост.

Семейството на V-Class прави нещата по-далеч с полуавтономен круиз и функционалност за автоматизирано паркиране, която включва 360-градусов аспект от горната страна.

Пакетът за паркиране вкарва и помощник за маневриране на ремарке с теглич за ремарке.
Опции за задвижване

Mercedes-Benz към момента не е удостоверил задвижванията за новата V-класа или Vito, само че сегашната гама от бензинови и турбодизелови четирицилиндрови мотори се чака да бъде пренесена, комбинирайки се със седемстепенна или деветстепенна автоматизирана трансмисия (в взаимозависимост от на модела) и шестстепенна механична скоростна кутия, където е налична.

На нашия пазар това значи, че V-Class евентуално ще се предлага с 2,0-литров турбо-дизел, произвеждащ 140kW или 170kW и комбиниран с деветстепенна автоматизирана трансмисия.

Vito би трябвало да предлага мощности, вариращи от 120kW до 140kW, като всички версии идват с деветстепенна автоматизирана скоростна кутия.

Полезният товар за микробуса със приблизително или дълго междуосие ще варира от към 1024 кг до 1077 кг, с 3050 кг брутно тегло на транспортното средство.

EQV, в това време, се чака да опакова огромна батерия от 90kWh и да се задвижва от един електромотор със 150kW/362Nm, който съчетава бързо ускоряване с научен пробег до 405 км.

eVito би трябвало да пристигна с разработка на индивидуален мотор с 85kW/360Nm на настоящия ван, който, смесен с батерия от 60kWh, обезпечава пробег от към 260 км.

eVito Tourer още веднъж ще разполага с по-мощен 150kW/385Nm е-мотор, смесен с по-голяма 90kWh батерия, която разрешава оповестения пробег от 420 км.

Австралийските спецификации, цените и времето за стартиране на пазара към момента не са закрепени, само че производството с десен волан на обновената V-класа и Vito стартира преди края на годината, тъй че очаквайте нашите ванове да кацнат през първата половина на 2024 година

Mercedes-Benz не е оповестил кое транспортно средство ще дебютира със своята специфична напълно електрическа VAN.EA архитектура през 2026 година, само че новата гама електрически микробуси с акумулатори ще може да покрива към 500 км сред зарежданията и ще се предлага с един мотор /предно задвижване и двоен двигател/AWD оформления.

Следващото потомство търговски ванове също би трябвало да се предлага с технология за самостоятелно шофиране от равнище 2, която ще бъде надстроена до равнище 3 до края на това десетилетие.

Крайната цел, съгласно осведомени, е да се пусне изцяло самостоятелен ван от равнище 4, който да може да работи във всяка среда без лидер на борда.

Тези транспортни средства ще бъдат особено създадени, с цел да бъдат употребявани от промишлеността на приложенията за пътешестване.

 width=

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР