Уреждам транспортирането на Георги и Мариела. Това каза пред Фрог

...
Уреждам транспортирането на Георги и Мариела. Това каза пред Фрог
Коментари Харесай

Георги Георгиев от БОЕЦ и съпругата му се борят за живота си

Уреждам превозването на Георги и Мариела. Това сподели пред Фрог нюз шефката на видинската болница доктор Ивета Найденова. Още през вчерашния ден водачът на БОЕЦ Георги Георгиев заяви през Facebook, че той и брачната половинка му са с ковид и са в тежко положение, както и че три лечебни заведения са отказали да одобряват Мариела, която е бъбречно трансплантирана.

Днес от БОЕЦ насочиха апел за помощ.

В него се споделя:

„ Скъпи другари, имаме потребност от вашата незабавна помощ! Георги и Мариела се борят за живота си в болничното заведение във Видин. Вярваме, че екипът там прави всичко по силите си, само че за жалост " силите " на дребната, полусъсипана болница не са доста, изключително за комплицирани случаи като техните, които имат капацитет стремително да се развият в нещастия.

Търсим места за двамата в София, където ще са по-близо до експерти по трансплантология, хирургии и новаторски лекувания “.

Припомняме ви, че Георги даде собствен бъбрек, с цел да избави живота на брачната половинка си. Операцията бе направена при започване на тази година във Франция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР