Уран става ретрограден през август и то за продължителен период.

...
Уран става ретрограден през август и то за продължителен период.
Коментари Харесай

Уран стана ретрограден

Уран става назадничав през август и то за нескончаем интервал. Този интервал е от 3 Август чак до 2 Януари. Достатъчно време да се отдадем на промени и на революции, които ще стартират от самите нас.

Този интервал ще е доста необикновен. Той носи както положителни моменти, по този начин и носи своите провокации. От положителна позиция това може да е време на вътрешно освобождение. Може да се разделим с всичко излишно и остаряло, само че тази смяна няма да е плавна и постепенна, а ще е внезапна и динамична.

Периодът е доста подобаващ да загърбим егоизма и да се посветим на групови действия, да сме потребни на повече хора, да сме част от колектив, който може да реализира повече, бидейки дружно. Това е и интервал, в който човек ще обърне особено внимание на фантазиите си, най-много на тези, които е не запомнил. Сега ще се сети за тях и ще желае да ги осъществя.

Уран ще даде и доста промени. Те ще са неочаквани, непредвидени по своя темперамент, а това може да е изключително напрягащо. Уран постоянно дава непредвидени промени на сюжета и ни демонстрира, че има и различен път. Това ще е доста стресиращо за хората, които обичат да си възнамеряват всичко. Сега ще им бъде показано, че има и различен метод.

Уран се обръща в знака на Овена и това значи, че най-големите промени ще настъпят във връзка с връзката със самите нас. Ако има гражданска война, то ние ще сме главният й мотор. Сега е точният миг да разрушим остарялото, на което сме били подвластни и да потърсим новото. Някои хора ще трансформират външния си тип коренно, други емоционалността си, трети държанието си. Всяка една от тези промени ще се свързва с едно ново аз. За да променим живота си, първо би трябвало да променим себе си. Това, което можем да чакаме са промени, както и един доста натоварен ентусиазъм за независимост, написа xyli-leonis.com.

Август е толкоз непредвиден и толкоз трогателен. Изпълнен е с астрологични събития, а това значи доста интензивно разбъркване на пластовете с нашия живот. Ще имаме опция да погледнем на себе си с други очи и да изправим грешките, които позволяваме към самите нас. Едно от значимите събития на този интервал е обръщането на Уран. Той също става назадничав и то за нескончаем интервал. Този интервал е от 03 Август чак до 02 Януари. Достатъчно време да се отдадем на промени и на революции, които ще стартират от самите нас. Този интервал ще е доста необикновен. Той носи както положителни моменти, по този начин и носи своите провокации. От положителна позиция това може да е време на вътрешно освобождение. Може да се разделим с всичко излишно и остаряло, само че тази смяна няма да е плавна и постепенна, а ще е внезапна и динамична. Буквално може да ни прелее чашата на търпението и да решим да действаме тук и в този момент, като оставим всички страхове и опасения обратно.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/layfstayl/vnimanie-uran-stana-retrograden-zategnete-kolanite-i-vizhte-kakvo-ni-chaka_news535061.html
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР