Уран е една от най-отдалечените планети от Слънцето. Тя прави

...
Уран е една от най-отдалечените планети от Слънцето. Тя прави
Коментари Харесай

Какви са особеностите на ретроградния Уран в Телец?

Уран е една от най-отдалечените планети от Слънцето. Тя прави цялостен оборот за 84 земни години, тъй че несъмнено не може да бъде обвързвана с бързане или прибълзност. От 29 август небесното тяло стартира своето ретроградно придвижване в Телец, което ще продължи цели 4 месеца. Очакват ви забавни промени както в персоналния живот, по този начин и във всички останали сфери.

Уран в астрологията символизира смяната и напредъка, до момента в който Телецът е имобилен земнен знак, заради което се пробва да се придържа към стабилността. Когато се пресекат, може да чакаме сложни житейски обрати и непредвидени избори, само че не се тормозете за това. Защото всеки ще има задоволително време, което значи, че ще има опция да намерения деликатно за всичко, преди да работи. Нека разберем каква е главната характерност на новата ретрограда thegirl.ru.

Какви са особеностите на ретроградния Уран в Телец?

През този интервал няма да съумеете да си седите на мира и да си почивате. Ще би трябвало да излезете от зоната си на комфорт, тъй като по този метод в живота ви ще настъпя положителни промени. Уран е и фен на изненадите, по тази причина се пробвайте да употребявате всички промени във ваша изгода. Не се опасявайте да внесете многообразие в всекидневието!

Освен това, с помощта на любовта към благосъстоянието на Телеца, може да ви чакат приятни парични изненади! Това ще засегне както финансите, по този начин и душевното ви положение, макар че ретроградната планета ще изненаада всяка зодия по разлиен метод. Но с вярна подготовка умерено ще преживеете всевъзможни блага на ориста!

Овен

Трябва съществено да се заемете с финансите си. Не се тормозете, това въобще не значи, че парите ще бъдат ъгъл. Напротив, приходите ще се увелчат и ще зарадват Овните с прелестно усъвършенстване на финансовото положение. Въпреки това, би трябвало да бъдете извънредно деликатни, в противоположен случай съществува риск всички плюсове да се трансфорат в минуси!

По-добре е да не харчите спестяванията си за прекомерно първокласни и от време на време даже ненужни неща. Преоценете целите в живота и се концентрирайте върху по-необходимите движимости. Така несъмнено няма да загубите пари, а ще инвестирате в бъдещи достижения.

Телец

Телците ще преживеят изключително мъчно време в интервала на ретроградния Уран. Земният знак е прочут с любовта си към стабилността и даже избрана бездейност. Този път обаче ще би трябвало да се примирите с нуждата от промени в живота си. Разбира се, напускането на зоната на комфорт ще бъде мъчно. Затова не бързайте и обмисляйте всяка стъпка.

Промените в живота обаче несъмнено ще донесат повече позитиви, в сравнение с негативи! Бездействието може да докара до проблеми, тъй че не се опасявайте да поемете отговорност за нещо ново. Не позволявайте на никого да ви пришпорва да свършите нещо и продължавайте напред с дребни стъпки. Така ще можете да преминете през този интервал от началото до края без огромни загуби.

Близнаци

Близнаците е по-добре да оставят обществения живот на назад във времето и да се концентрират върху възприятията си. Най-често те ще бъдат преследвани от потиснатост, умисленост и даже съсредоточеност, като ще подложат на разбор вътрешния си свят. Въпреки това, даже тази смяна ще им се отрази позитивно. Ще можете да прекарате времето по потребен метод, справяйки се с аргументите за безпокойството.

Основното е да не бъдете прекомерно взискателни към себе си и да разберете, че напредъкът не постоянно се вижда незабавно. Опитайте се да бъдете търпеливи и рационални. Разбира се, ще би трябвало да работите интензивно, с цел да избегнете конфликтни моменти. Затова пък в края на интервала ще се превърнете в най-хубавата си " версия ” и ще изпитате голямо облекчение!

Рак

Ракът ще прекара доста време с близки и другари! В множеството случаи това ще бъде добра опция за опознаване и подсилване на интимната връзка. Но не се опасявайте да се отваряте към нови познати и да споделяте персонални прекарвания с родственици. Кой, в случай че не най-близките постоянно могат да ви подкепят?

Възможно е някой от вашите другари д се отдалечи от вас, само че не си коства да страдате мощно за това. Уви, измененията от време на време са неприятни, само че неизбежни. Просто не им позволявайте да ви разстроят прекалено много и се пробвай да пуснете индивида да си тръгне. Раздялата може даже да се окаже за положително, изключително в случай че опитате да погледнете на обстановката от позитивната й страна.

Лъв

Бъдете подготвени за непредвидени промени в работата, да вземем за пример промяна на началници или други изненади. Това може да ви изплаши и да провокират възприятие на безпокойствие. И въпреки всичко, пробвайте се да употребявате тези промени в своя изгода. Помислете какво още можете да научите и каквои позитиви би могла да ви донесе тази смяна.

Разбира се, това ще отнеме много време и самообладание (точно в стила на тромавия Уран). Опитайте се да обмислите всяка стъпка, с цел да намерите вярното и преференциална за вас решение. Не преследвайте количеството! Концентрирайте се върху качеството!

Дева

Въпреки че земните знаци не са почитатели на измененията, за Дева ретроградният Уран ще бъде идеалният късмет да извърши дългогодишни проекти. А може би има нещо, което от дълго време сте желали да опитате, само че не сте имали време? Тогава е време да го създадем в този момент! Успехът несъмнено ще е на ваша страна, а самият развой ще ви донесе доста наслаждение.

Също по този начин, не се колебайте да научите нещо ново и да изследвате непознати до момента сфери. Познавайки трудолюбието на Девата, сходно занятие също ще донесе приятни страсти. Време е да излезете от старите рамки и да разширите кръгозора си. Повярвайте, несъмнено няма да съжалявате!

Везни

Настроението ви може да се трансформира непрестанно през целия интервал. За страдание Уран няма да ви избави от такива изненади. Вътрешното напрежение може да стане причина за кавги със фамилията, по тази причина се пробвайте да не реагирате прекомерно бурно на всичко. По-добре прекарайте това време колкото може повече уединено със себе си и се пробвайте да анализирате положението си.

С вярното систематизиране на силата можете даже да подобрите връзката с другите. За да извършите това обаче, би трябвало да контролирате страстите си и внезапните промени на настроението. Търсенето на баланс и естетика ще смекчи въздействието на турбулентния интервал. Важно е да постигнете мир и естетика със себе си, тъй че да прехвърлите своето успокоение на околните си.

Скорпион

Не сте застрашени от внезапни прочувствени промени, само че във връзка с приятелите си, бъдете подготвени за непредвидени обрати. Възможно е да създадете нови другарства за сметка на старите. Като цяло ви чака доста връзка, тъй че се пробвайте да извлечете максимума от нея.

Също по този начин ви чака появяването на нова връзка! Освен това, точно с помощта на ретроградния Уран, началото й сигурно ще бъде доста буйно. Просто не се хвърляйте в любовта с главата напред, с цел да не я счупите! Винаги е значимо да поддържате здравия си разсъдък студен, с цел да не се трансфорат ярките усеща в същински огън, който да ви изпепели.

Стрелец

Стрелците постоянно заобикаля стабилността и постоянството в живота си, само че този път е по-добре да се концентрира върху реда. Уран в Телец ще повлияе доста на всекидневието ви, тъй че си коства да го организирате авансово. Така ще съумеете да подредите личните си мисли и да избегнете цялостния безпорядък в главата си.

Опитайте се да отделите особено внимание на най-важните и нужни неща. Способността да определяти целите е главната стъпка към себеопознанието. В противоположен случай просто няма да знаете върху какво си коства да се концентрирайте и вместо приятни, измененията, които неизбежно ще дойдат, ще доведат до неспокойствие и цялостното комплициране!

Козирог

Време е Козирогът най-сетне да се концентрира върху себе си и своите стремежи! Точно тези сфери ще бъдат наранени от ретроградния Уран, тъй че е добре да слушате гласа на сърцето и да вършиме каквото сметнете за добре. Не се опасявайте да се отдадете на себеизразяване, в случай че това ви прави щастливие. Сдържането на страстите и поривите няма да докара до нищо положително.

Също по този начин, приятни изненади чакат Козирога на персоналния фронт. Има късмет да започнете нова връзка или да добавите жар към съществуваща. Не се срамувайте да заявявате своите потребности и стремежи. Този интервал ще бъде съвършен, с цел да повишите самочувствието си и да се заобичате още веднъж.

Водолей

Може да се почувствате комплицирани и даже изгубени под въздействието на ретроградния Уран. Основното избавление за вас ще бъде фамилията. Именно роднините ще оказват помощ на Водолея да преодолее несигурността, вътрешния вихър и да стабилизира положението си. Разбира се, единствено в случай че им позволите да го създадат.

В главата ви ще стартират да се появяват натрапливи мисли, че животът изисква прекалено много. Не се опасявайте да споделяте прекарванията си с околните. Повярвайте ми, те сигурно ще ви поддържат във всевъзможни инициативи. Можете и да започнете своя обособен житейски път, само че за това първо би трябвало да се справите със остарели обиди и да ги изхвърлите от мислите си.

Риби

Време за забавление за Рибите и интервал за старт на дейни дейности! Ще започнете да мислите, че темпото на живота ви е прекомерно високо. Въпреки това не бързайте да преследвате призрачни цели. Отделете време деликатно да анализирате връзките и вероятностите си, с цел да можете по-лесно да постигнете мечтаното.

Опитайте се да оставите срамежливостта настрани и да се утвърдите. Можете единствено да спечелите от самоизразяването, стига да то да се употребява рационално. Не би трябвало да седите сред четири стени и да се страхувате да напуснете мястото си. Този интервал ще даде на Рибите отлична опция за все нови и нови запознанства с хора от различн сфер и ще ги трансформира в същински всемирски лъвове.

Така или другояче, ретроградният Уран в Телец ще ви принуди да напуснете нормалната си зона на комфорт и да започнете да действате. По този метод можете вярно да разпределите силата си и да не се затъвате в обезсърчение. Колкото и да е мъчно, от време на време би трябвало да преодолеете себе си, с цел да постигнете задачата. Особено в случай че тя си заслужава.

Приятен миг ще бъде, че никой няма да ви пришпорва при вземането на решения. Отделете време за задълбочено обсъждане на дейностите си и се пробвайте да преразгледате отношението си към съществуващите проблеми. Може би ситуацията не е чак толкоз неприятно! Не на вятъра споделят за " бързай постепенно ". Затова не бързайте, позволете си да свикнете с измененията, активизирайте се и тогава нещата несъмнено ще се подобрят!

Превод и редакция:

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР