Упреците трябва да бъдат аргументирани. Аз се безпокоя от това,че

...
Упреците трябва да бъдат аргументирани. Аз се безпокоя от това,че
Коментари Харесай

Р. Петков: Булгаргаз продаде 60 хил. мВт/ч на Румъния чрез посредник, нека видим кой е станал богат

" Упреците би трябвало да бъдат аргументирани. Аз се трежова от това,че изпълнителната власт споделя " ние проверяваме ". Когато един министър насочва апели за арести той би трябвало да чака, че този след него ще стартира с него самия ", това съобщи водачът на АБВ пред Българска национална телевизия във връзка рокадите в " Булгаргаз ".

" Булгаргаз " хариза 60 000 мегавата на Румъния за събота и неделя, нещо което остарялото управление не е предписание с месеци. Едно от главните обвинявания против Николай Павлов е, че сдружението не е лицензирано да продава в Румъния и ние губим големи облаги, тъй като тях ги взимат медиаторите ", добави той.

" Ако вътрешният министър стартира да повдига обвинявания, на Цветанов какво си му беше? Трябва да сме деликатни в този си напор ", безапелационен беше Румен Петков.

" Много е значимо по какъв начин българското общество ще посрещне вчерашната интервенция на " Булгаргаз ". 60 000 мегавата, а покупко-продажбите са траели по три секунди. Това не би трябвало да бъде подминаване, тъй като обществото ще остане с усещане, че сменяме едни, с цел да сложим нашите ", добави водачът на АБВ.

" Аз не желая да го назовавам по никакъв начин. Констатирам обстоятелството и желая пояснение от министър-председателя ", съобщи той на въпрос дали счита протичащото се в сдружението за лобизъм.

" За Рашков и управлението на " Булгаргаз " не би трябвало да е никакъв проблем за пет минути да изкара медиаторите, които са купили газа от газов хъб " Балкан " и са го продали в Румъния. Така ще разберем кой е станал доста богат с нашия най-евтин газ ", добави Румен Петков.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР