Управляващото мнозинство отговори на критиките на БСП и президента Румен

...
Управляващото мнозинство отговори на критиките на БСП и президента Румен
Коментари Харесай

Отново демонизират и сатанизират санирането

Управляващото болшинство отговори на рецензиите на Българска социалистическа партия и президента Румен Радев за случая в Крумово, при който двама водачи починаха, а един бе ранен. Министри и ръководителите на парламентарните групи на ГЕРБ и Обединени патриоти дадоха взаимен брифинг в Народното събрание, като преди всичко изрекоха съболезнования на околните на починалите.

"Мислех, че през днешния ден ще замълчим, само че случаят провокира остро политическо опълчване ", съобщи заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, упреквайки опозицията и президентът, че целят "нажежаване на политическото напрежение. "

Вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов акцентира, че модернизацията на армията е стартирана още от предишното държавно управление, а преди седмица Народното събрание е одобрил два от плановете за нови самолети и бронирани машини.

Регионалният министър Николай Нанков нападна президента Радев, казвайки, че "все повече се набило на очи по какъв начин президентът контактувал с хора, които хал хабер си нямали от държавно ръководство ".

"Няма по-деструктивно говорене от това на президента ", добави Нанков, обвинявайки президента в спекулации по тематиката "саниране ". Строителният министър се оплака, че още веднъж тематиката за санирането е била "демонизирана и сатанизирана ".

Лидерът на "Атака " Волен Сидеров се спря на концепциите на Българска социалистическа партия за нов избор на съмнение към държавното управление. Според него опозицията не показала причини за избор по тематиката сигурност. Сидеров сподели, че по-скоро чул "поезия в прозаичност ".

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР