Управляващите видимо се намират в каскада от скандали и затъват

...
Управляващите видимо се намират в каскада от скандали и затъват
Коментари Харесай

Моллов от записа Таки-маки: Управляващите не разбират специфичните механизми на държавното управление

" Управляващите очевидно се намират в каскада от кавги и затъват в рецесиите, които сами сътвориха.

Вероятно по тази причина е комфортно да се търсят благоприятни условия да бъдат забъркани персони с потвърдена професионална известност, за да се отклони публичното внимание... "

Това написа в къса персонална позиция до медиите проф. Памен Моллов.

Той е човъкът, който - съгласно изказванията от управление на БАБХ, организира дълбокосмислен диалог и подава " тука една документи " на настоящия началник на БАБХ Христо Даскалов.

За случая самият Даскалов описа пред парламентарна комисия, а през вчерашния ден до медиите бе публикуван ауиозапис от срещата.

На нея Моллов настоятелно се чува да лобира... " да се реши - това би трябвало ли да се разбутва или би трябвало просто да се преустрои по някакъв метод?... Нали, ние ще бъдем признателни, в случай че, нали, няма по този начин нападателни дейности “ и прочие

Според него компанията там няма общо с „ тия Таки – Маки “.

Всичко това се случва, откакто страната в лицето на новата власт изгони от ГКПП-Капитан Андреево лабораторията " Евролаб 2011 " и пое контрола над влизащите в Европейски Съюз храни. Като по думи на ръководещите сега някой губи от този факт 5000 лева доходи на час - 24 часа, 365 дни.

В позицията си през днешния ден Моллов назовава всичко " подправени вести и политически внушения и операции " (професорът е бил два мандата народен представител и даже ръководител на ПГ на Национална движение „Симеон Втори", в този момент е съучредител на партията на Стефан Янев „ Български напредък “, б.р.).

Първоначално Моллов, който е и някогашен началник на БАБХ, се назовава вътре " персона с потвърдена професионална известност ". Но по-късно написа, че се касае за " способи за оклеветяване на политически съперници ".

Въпреки това той се е подписал още веднъж като експерт - ректор на Университета по хранителни технологии в Пловдив.

Интересно е, че прокуратурата - за разлика примерно от медиатора при рушвет Петко Дюлгеров от случая " Иванчева ", към този момент не се е чуло да образува нещо против проф. Пламен Моллов. Може би тъй като записът изтече следобяд в петък и не е имало комфортно време.

Ето и оригинала:

ПОЗИЦИЯ

Във връзка с медийни изявления, в които е забъркано моето име, бих желал да заявя следното:

Това е в несъгласие с одобрените стандарти за обществена връзка и меродавност на информацията. Фалшиви вести и политически внушения и операции не бих коментирал.

Управляващите очевидно се намират в каскада от кавги и затъват в рецесиите, които сами сътвориха.

Вероятно по тази причина е комфортно да се търсят благоприятни условия да бъдат забъркани персони с потвърдена професионална известност, за да се отклони публичното внимание от неспособността и неразбирането им на характерните механизми и правила на държавното ръководство.

За страдание, след неуспялата правосъдна промяна и опитите от последните седмици за пробутване на „ мракобесно “ законодателство в този момент сме очевидци на сходни способи за оклеветяване на политически съперници.

Проф. Пламен Моллов
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР