Управляващите трябваше да подходят по по-различен начин към процедурата по

...
Управляващите трябваше да подходят по по-различен начин към процедурата по
Коментари Харесай

Петър Чобанов: Нужна е авторитетна кандидатура за БНБ

" Управляващите трябваше да подходят по по-различен метод към процедурата по желание на началник на Българска народна банка ". Това сподели в изявление за предаването " Преди всички " по стратегия " Хоризонт " депутатът от Движение за права и свободи и член на Бюджетната комисия в Народно събрание Петър Чобанов:

" Трябваше да предложат или да търсят някакво разискване, без оглед на това кой е ръководещ, кой е съпротива, а за да се излъчи авторитетна кандидатура и да не станем очевидци веднъж на процедура да бъде прекъсната процедурата, без да се излъчи претендент, а в този момент виждаме, че имаме двама претенденти, които не срещат нужното болшинство от позиция на престижа на институцията.

Хубаво беше да не избираме претендент със 122 гласа примерно, а да бъдат с колкото може повече уверени, че в действителност това е изборът, който в идващите шест години би трябвало да управлява тази институция. Отношението към този въпрос явно беше като към доста други проблеми в самата коалиция. Те се сблъскват с проблемите, без да имат тяхното решение и следва това, което виждаме – в действителност неразбории, в действителност вътрешни спорове, които не способстват с нищо за развиването ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР