Управляващите си викат помежду си мафия, мафия, мафия. Когато ГЕРБ

...
Управляващите си викат помежду си мафия, мафия, мафия. Когато ГЕРБ
Коментари Харесай

Борисов обяви началото на комунизма. Кого нападна

Управляващите си викат между тях мафия, мафия, мафия. Когато ГЕРБ управляваше нямаше нито един спрян еврофонд или стратегия. Сега са нула стратегиите. Нямаше нито едно изхарчено не място евро, а в този момент няма и План за възобновяване. Катастрофа.

Това разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов край Враца.

Грабят ви, драги българи, по този начин както не са ви грабили по Османско иго. Кражбата е голяма, обърна се Борисов към медиите и разгласи, че се е върнала 1944 година.

Каква е тая правова страна, в която джука заповед на министър стопира експорт, попита водачът на ГЕРБ и добави: Най-големият познавач в далаверата със зърно е Спецов – най-близкият сподвижник на Асен Василев. Износът върви единствено за определени компании.

Чудовищна спекулация вършат. Помните ли едно време „ зърнената спекулация ”, в този момент ще създадат същото. Ние сме в комунистическа стопанска система, сподели още Борисов.

Той попита за какво не е определен нов шеф на Българската национална банка, срокът за срокът за оферти изтече при започване на седмицата.

Защото Политическа партия имали претендент, който не е магистър, а бакалавър и пробвали да трансформират разпоредбите. Срам, срам, обир! Единственото, което им остава е да арестуват мен, съобщи още Бойко Борисов и съобщи, че може да реши всички проблеми единствено за един ден с няколко промени в закони. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР