Управляващите се подготвят да вкарат техни хора в КС, които

...
Управляващите се подготвят да вкарат техни хора в КС, които
Коментари Харесай

Костя: Властта готви техни хора за КС, за да няма референдум за българския лев

Управляващите се приготвят да вкарат техни хора в Конституционен съд, които да нарушават разпоредбите в интерес на това българите да не могат да бъдат питани чрез референдуми.

Това съобщи в коридорите на Народното събрание водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

Припомняме, че през днешния ден Народното събрание ще разиска план на решение за приемане на процедурни правила за избор на съдии в Конституционния съд от квотата на Народното събрание. Точката бе включена като първа в дневния ред за днешното изключително съвещание по предложение на ръководителя на Народното събрание Росен Желязков.

Костадинов обвърза измененията, свързани с Конституционен съд, с референдума за опазване на българския лев, иницииран от хората на Костадинов.

" Опитват се да окажат напън върху конституционния съд за референдума за българския лев. Има голям боязън, че съдът ще вземе решение в интерес на българския народ и желаят да обезпечат болшинство, с цел да погазят конституцията ", счита Костадинов.

" Никога не е имало такова бързане, това е невиждано, пробват се да създадат парламентарен прелом ", уточни още той.

Христо Иванов желае да стане заместител европейски прокурор, несъмнено по тази причина е цялото бързане, позволи още той.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР