Управляващите могат да разчитат на ответни груби политически реакции за

...
Управляващите могат да разчитат на ответни груби политически реакции за
Коментари Харесай

Към редицата кризи у нас се добави и политическа, управляващите ще плащат дълго

Управляващите могат да разчитат на ответни груби политически реакции за среднощните си дейности. Дълго ще заплащат цената на това. Това сподели от коридорите на Народно събрание депутатът от ПГ на ГЕРБ-СДС Любен Дилов- наследник. По думите му задържането на Борисов е политическо решение.

„ Нито българският съд, прокуратура, нито даже Европейската прокуратура вземат участие в тази интервенция. Това което се твърди е, че тя е по сигнал от декември месец. Това ще стане ясно. Очевидно това в този момент е тематика номер едно, изместила фокуса от другите значими такива. Ние към момента би трябвало да дадем отговор за дейностите си в границите на НАТО по отношение на войната в Украйна. Управляващите обаче не са подготвени да отговорят. Изумен съм от този им ход. Към редицата рецесии в страната в този момент се добави и политическа”, изясни той.

Дилов беше безапелационен, че ръководещите към този момент не могат да разчитат на каквато и да е колаборация. От опозицията в лицето на ГЕРБ-СДС.

„ Все още настояваме за отговори по значимите въпроси, като да вземем за пример ще има ли оповестяване на форсмажор”, сподели още той.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР