"Управляващите могат да останат по-дълго на власт, ако спрат да

...
"Управляващите могат да останат по-дълго на власт, ако спрат да
Коментари Харесай

Социолог: Управляващите могат да останат по-дълго на власт, ако спрат да създават несъществуващи проблеми

"Управляващите могат да останат по-дълго на власт, в случай че спрат да основават несъществуващи проблеми "

Това сподели в ефира на „ Офанзива” по социологът Първан Симеонов.

„ Има тежки решения, които би трябвало да се вземат, само че има и проблеми, които можеха да е получават чак такава медийна експозиция- като този за пътищата, Българска народна банка и хартиените бюлетини”, изясни той.

Според най-новото проучване на „ Галъп интернешънъл”, извършено в интервала 31 март - 8 април след 809 души, се следят забавни трендове. Има наклонност дребните да стабилизират огромните в обединението, посочи социологът.

„ Подкрепата за „ Възраждане” пораства, „ Продължаваме Промяната” ерозира, само че това не е вест. Това се случва със всички ръководещи, изключително във време на война. „ Има подобен народ” има подтик, не се е сринала. Има наличие и на Мая Манолова. „ Демократична България” и Българска социалистическа партия са спрели своите спадове, имат твърда основа. Политическа партия има малко по-голям електорат, само че не толкоз мобилизиран, а ГЕРБ имат по-малък електорат, само че не толкоз корав. Интересно е да се види къде и по какъв начин ще се нарежда и новият план на Стефан Янев”, сподели още Симеонов.

Според него „ Има подобен народ” се демонстрираха като предан сътрудник, като интуитивно се пробват да патентоват честолюбиви политически изявления, които елементарно се схващат от аудиторията. Първан Симеонов е на мнение, че в случай че през днешния ден има избори, борбата ще е оспорвана.

„ Мнозинствата се умориха от избори. ГЕРБ също нямат интерес от такива, те имат интерес ерозията да продължи. „ Възраждане” се надяват на нов избор, тъй като там може да има изненади и растежът им да продължи”, сподели още той.

Симеонов добави, че президентът може да се окаже в светлината на прожекторите.

„ Като има каша, в която никой не изпъква, нормално хората се обръщат към по-сигурни фигури като Радев”, изясни той.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР