Управляващите или по-скоро министър-председателят и приближените му реално си играят

...
Управляващите или по-скоро министър-председателят и приближените му реално си играят
Коментари Харесай

Дани Каназирева: Премиерът си играе на държава, пуснаха страната с бясна скорост по нанадолнището

" Управляващите или по-скоро министър-председателят и доближените му действително си играят на страна и пуснаха страната ни с гневна скорост по нанадолнището (...) Наблюдаваме едно извънредно незряло, извънредно безредно ръководство ", разяснява по БНР Дани Каназирева, депутат от ГЕРБ-СДС.

По думите ѝ, " с цел да се прикрие слабото ръководство, очевидно се търсят пиар акции, с които да се обезпечи представление на хората и да се заметат проблемите, които са на дневен ред в страната ни ". България беше сложена в невиждана обстановка, в която настоящ министър-председател поръчва ареста на водача на най-голямата опозиционна партия, счита Дани Каназирева.
Беше забъркана Европейската прокуратура, беше забъркано по противен метод идването на госпожа Кьовеши в България, уточни още тя.

Каназирева назова случилото се с арестите на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова " псевдоакция " и " милиционерщина, която ни връща в мракобесни времена ". Според нея е налице " корист с власт и под паника акт на уязвимост, беззащитност ", за да се отклони публичното внимание от рецесиите във всяка сфера на публичния живот.

Тя съобщи, че историята е неуместна и министър-председателят няма по какъв начин да има качество на очевидец.
" Безумие е да разяснява медийни изявления и в това си качество да дава показания, които да водят до определяне на обективната истина ". Има и цялостна липса на подготвеност на проверяващите служители на реда, добави Дани Каназирева.

В тази обстановка Европейската прокуратура няма подготвеност да проверява състава от закононарушения, който беше представен от проверяващите служители на реда и Министерство на вътрешните работи, посочи Дани Каназирева. Тя посочи, че имаме нестабилна коалиция с непреодолими геополитически разлики. " Всъщност общ брой от парадокси, които се крепят на жаждата си за политическа власт ".

В коментар на последните социологически данни на Изследователски център " Тренд " и дейностите по необходимост, с които бяха стимулирани арестите, Дани Каназирева сподели, че доверието в ръководещите съгласно нея стремглаво спада, даже с повече от регистрираното от социолозите.

" Ерозията в доверието и поддръжката е доста по-голяма. Защото действително това не беше смяна. (…) Никой от тези хора не са целели каквато и да е промяна (...)Такова ръководство е доста по-опасно за страната, в сравнение с нови избори ", безапелационна е Дани Каназирева.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР