Управляващата коалиция се управлява през мобилните телефони, каза бившият министър

...
Управляващата коалиция се управлява през мобилните телефони, каза бившият министър
Коментари Харесай

Управляващата коалиция се управлява през мобилните телефони: Стефан Янев

" Управляващата коалиция се ръководи през мобилните телефони ", сподели някогашният министър на защитата Стефан Янев в изявление за БНР. По думите му механизмите за взаимоотношение не работят.

 

Янев разяснява и концепцията да се изгони съветския дипломат у нас. Според него гоненето на Елеонора Митрофанова е последна мярка.

 

" Никой дипломат няма право да се меси във вътрешните работи на една страна. Въпросът е на преценка дали с изявления или дейности посланикът се намесва във вътрешните работи, или това е прочувствена оценка на някого ", разяснява Янев. Той дефинира държанието на Асен Василев във връзка Митрофанова за " фриволно и прочувствено ".

Според Янев връзките България – Русия биха се влошили доста, в случай че посланикът бъде изпъден.

 

Относно подписването на Плана за възобновяване съгласно Янев финансирането не е обезпечено въз основата на показания план. То може да бъде спряно при открити нередности.

 

" За позицията на премиера Кирил Петков за Р. Северна Македония демонстрира непознаване на казуса – непознаване на историческата част и недоумение на вероятността, която стои оттук насетне. Бързането е под външно влияние, което не е в националния ни интерес ", сподели още някогашният министър на защитата.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР