Управлението на личните финанси е популярна тема в съвременните блогове.

...
Управлението на личните финанси е популярна тема в съвременните блогове.
Коментари Харесай

Светът на парите: Струва ли си да се доверявате на финансови инфлуенсъри

Управлението на персоналните финанси е известна тематика в актуалните блогове. Как да разберем кой в действителност дава рационални препоръки и кой просто притегля публика?

Когато през 2017 година Ясмин Парнел стартира да води блог, тя възнамерява да споделя за живота си като цифров бродяга. Скоро обаче станало ясно, че читателите се интересуват повече от това по какъв начин тя може да си разреши да поддържа метода си на живот на свободна процедура. Парнел вижда търсенето на препоръки за персоналните финанси и трансформира няколко неща. Така се ражда The Wallet Moth - блог, който предлага препоръки за финансите и спестовния живот.

" Преминах към публикации за персонални финанси, тъй като моята дребна, само че възходяща публика демонстрираше все по-голям интерес към това по какъв начин съм избегнала задлъжняването през 20-те си години, по какъв начин съм възнамерявала бюджета си, с цел да имам финансова сигурност, и каква работа на ненапълно работно време правя, с цел да съм самостоятелна от местоположението си ", споделя тя.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР