Управлението на Кофас България поема Еуджен Аническу. Той има 19-годишен

...
Управлението на Кофас България поема Еуджен Аническу. Той има 19-годишен
Коментари Харесай

Кофас България има нов управител, който ще заема длъжността временно

Управлението на Кофас България поема Еуджен Аническу. Той има 19-годишен опит в застрахователния бранш и управлява Кофас Румъния. А от 1-ви август краткотрайно ще поеме и управлението в България.

Промяната се дължи на излизането на Милена Виденова от компанията, която бе на управническия пост до момента. Според информация от компанията тя ще поеме друга мениджърска позиция. От Кофас България изричат самопризнание за приноса и професионализма на Виденова през годините.

Под нейното управление Кофас се трансформира в водач на пазара в региона на кредитното обезпечаване в България. Целта на компанията е да продължава да се развива сполучливо и устойчиво у нас.

" С нашия умел локален екип ние се стремим да осигурим най-хубавото обслужване за клиентите в България и да запазим позициите си на желан сътрудник в региона на кредитното обезпечаване и ръководство на риска в страната ", съобщи Деклан Дали, изпълнителен шеф на Кофас за Централна и Източна ЕВропа.

По думите му, с цел да се резервира естествения работен развой и положителната последователност Еуджин Аническу ще поеме поста краткотрайно, до момента в който се откри нов шеф за страната.

Кофас е интернационална компания, която предлага услуги и решения на бизнеса, свързани с кредитното обезпечаване и ръководството на риска. Тя е шеф на 4100 чиновници и има 50 000 клиенти в над 200 страни.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР