Управителният съвет свика редовно Общо събрание на Българска федерация по

...
Управителният съвет свика редовно Общо събрание на Българска федерация по
Коментари Харесай

Любо Ганев: Вярваме, че следващият състав на Управителния съвет ще е много по-оперативен

Управителният съвет свика постоянно Общо заседание на Българска федерация по волейбол. Форумът ще бъде на 24 март 2023 година от 10 ч в зала „ Витоша “ на улица „ Баку “ №3 в София.

„ На идното постоянно Общо заседание следва да бъде признат нов Устав на федерацията, който да бъде допустимо най-адекватен на времето, да дава благоприятни условия за доста по-конструктивна работа в нашата задача за развиване на волейбола на всички равнища и по-ясни правила при вземането на значими решения и встъпването в дълготрайни задължения. На база на извънредно позитивните промени в Устава имаме вяра, че идващият състав на Управителния съвет ще е доста по-оперативен, членовете на управата ще вземат участие по-активно, ще способстват оптимално със своята експертиза, контакти или благоприятни условия за подкрепяне на финансовото положение на федерацията “, съобщи президентът на БФВ Любомир Ганев.
 УС свика Общо заседание на БФ Волейбол на 24 март УС свика Общо заседание на БФ Волейбол на 24 март
Както е известно, на съвещанието си от 13 септември 2022 година УС на БФВ взе решение на последващо Общо заседание на федерацията да бъдат извършени избори за нов Управителен съвет. Новият Управителен съвет ще бъде понижен до 17 души. Взетото решение е основано на уговорките, поети от актуалното управление, преди встъпване в служба на 13 март 2020 година

Българската федерация по волейбол адмирира концепцията стремежът към нов метод на работа на Управителния съвет да започва още с процеса по приемане на номинации за членове на УС, като претендентите бъдат номинирани до един месец преди Общото заседание, с цел да може след това всеки да показа концепциите си дружно с претекстовете да бъде част от бъдещия Управителен съвет.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР