Управителният съвет на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи

...
Управителният съвет на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи
Коментари Харесай

И БАПЗГ с благодарствен адрес към медиците-спасители на АМ „Тракия“

Управителният съвет на Българската асоциация на експертите по здравни грижи (БАПЗГ) насочва своята признателност и самопризнание към високия професионализъм и бърза реакция на всички медицински експерти, взели участие в спасяването на възрастните и децата, които са били в рейса, аварирал на автомагистрала " Тракия " в неделя вечер, оповестиха от съсловната организация.

Спешна здравна помощ на потърпевшите при тежкия случай на пътя оказаха лекари и експерти по здравни грижи от Центровете за незабавна здравна помощ в Стара Загора, Сливен и София. Последващи медицински и здравни действия направиха и не престават на правят медицински екипи от УМБАЛ " Проф. доктор Стоян Киркович " - Стара Загора и УМБАЛСМ " Н. И. Пирогов ". За следващ път българските медицински експерти потвърдиха, че с висок професионализъм и всеотдайна работата в медицинските екипи могат да създадат най-хубавото за своите пациенти!

„ Използваме случая с цел да благодарим на медицинските експерти от всички лечебни структури у нас, които непрекъснато лекуват и избавят своите пациенти със познания, високи професионални умения и висок морал! “, споделят още от БАПЗГ.

По-рано през днешния ден от Българския лекарски съюз си към лекарите спасители.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР