Управителният съвет на Arena Group обяви, че уволнява г-н Левинсон

...
Управителният съвет на Arena Group обяви, че уволнява г-н Левинсон
Коментари Харесай

Главният изпълнителен директор на Sports Illustrated беше уволнен след публикуване на статии, написани от AI, под фалшиви биографии на автори

Управителният съвет на Arena Group разгласи, че уволнява господин Левинсон като основен изпълнителен шеф седмица откакто освободиха други водачи на компанията, като действен президент и основен изпълнителен шеф действен шеф Андрю Крафт, медиен президент Роб Барет и корпоративен консултант Джули Фенстър.

В изданието обаче не се загатва абсурдът с ИИ; вместо това се твърди, че решението им е взето за „ възстановяване на оперативната успеваемост на компанията “. Г-н Левинсон в ролята.

Sports Illustrated се оказа в усложнение, откакто Futurism, теоретичен и софтуерен издател, заяви, че някои от биографиите на създателите на списанието не се отнасят до никой действителен.

Дрю Ориц, да вземем за пример, сподели в биографията си, че „ е прекарал огромна част от живота си навън и е разчувствуван да ви преведе през неговия безконечен лист с най-хубавите артикули, с цел да ви защищити от заплахите на природата. В днешно време рядко минава уикенд, в който Дрю да не е на къмпинг, на поход...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР