Управител на супермаркет от старинния сицилиански град Ена нарита безмилостно

...
Управител на супермаркет от старинния сицилиански град Ена нарита безмилостно
Коментари Харесай

Сицилианец нарита безмилостно малко коте, ще плаща глоба от 10 000 евро

 Управител на супермаркет от старинния сицилиански град Ена нарита безмилостно коте и в този момент ще заплаща 10 000 евро санкция. Така отсъди локалният арбитражен съд, като поради установената особена свирепост на индивида към животинчето присъдата не може да бъде обжалвана. " Злият талант “ на мъжа се оказал изтъкнат бранител на животните в Сицилия, който снимал сцената с телефона си и внесъл незабавно публична тъжба в прокуратурата.

Както писаха сицилианските медии, срамният екшън се разиграл предишния месец юни на централния площад " Армерина “ в Ена, който е наобиколен със здания – вековни монументи на културата. Шефът на супермаркет бил паркирал там за няколко часа автомобила си и когато се върнал, чул отдолу под капака на мотора мяукане. Вдигнал го и видял сгушено там писанче единствено на няколко месеца, само че вместо да го вземе и да го пусне да си върви по живо, по крепко, якият мъж му бил няколко мощни шута. После, когато котето въпреки всичко си тръгнало з някъде, то скимтяло и влачело едната лапа. Добри хора обаче го хванали и го занесли незабавно на ветеринар, който пък установил строшаване на костта, предава " Монитор ".

Според вестниците в Сицилия Енрико Рици – по този начин се споделя наклепалия побойника природозащитник, бил останал " релативно удовлетворен “ от присъдата. Защото той счита, че сходни случаи на безмилостно малтретиране на домакински любим би трябвало да се санкционират със затвор. А другояче котенцето било " осиновено “ от семейство с три деца и в този момент по през целия ден си играело нехайно с тях.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР