Управата на парижките летища Шарл де Гол и Орли и

...
Управата на парижките летища Шарл де Гол и Орли и
Коментари Харесай

Проблеми за пътуващите във Франция и във Великобритания

Управата на парижките летища " Шарл де Гол " и " Орли " и операторът на високоскоростната железопътна линия " Евростар " (Eurostar), предизвестиха през днешния ден, че се чакат съществени усложнения за пътуващите, съобщи Ройтерс.

Това в допълнение ще вгорчи живота на хората, които са тръгнали на отмора и към този момент се сблъскват със съществени транспортни проблеми в редица европейски страни.

Софтуерни проблеми в компютърните системи на редица гранични управляващи забавят инспекциите, което провокира закъснения.

" Нашите железопътни гари са доста натоварени през днешния ден. Паспортните и инспекциите за сигурност лишават по-дълго време от нормалното заради проблеми в контролните системи на френските управляващи " Това оповестиха в обществената мрежа " Туитър " от " Евростар ", които ръководят високоскоростната железопътна линия сред Лондон и Париж.

Аерогарите в цяла Европа са доста натоварени заради нараствания брой на пътуващите след утихването на пандемията от Ковид-19.

Тази седмица обаче е изключително сложна за английските летища, които посрещат голям брой пасажери заради ваканцията за учениците и засиления интерес към тържествата в чест на 70-та годишнина от възкачването на трона на кралица Елизабет Втора.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР