Упражняването на креативни дейности, мисленето извън кутията и внасянето на

...
Упражняването на креативни дейности, мисленето извън кутията и внасянето на
Коментари Харесай

С гледка към морето: Нов споделен офис в Морската градина в Бургас

Упражняването на изобретателни действия, мисленето отвън кутията и внасянето на артистичен щрих в работата несъмнено е предизвикателство, когато работите сред едни и същи четири стени в офиса, вкъщи или в шумно и препълнено кафене.

Някои специалности изискват повече от преносим компютър, електронна таблица в Excel или видео проектор, с цел да бъдат сполучливи. Нещо повече, последните няколко години сложиха началото на смяна в разбирането за независимост – освен във връзка с това къде работим, само че и по какъв начин работим. Повечето цифрови специалности изискват изобретателен метод, ексцентрично мислене и по-голяма еластичност във връзка с обмисляне, правене на тактики и интервенции. 

За благополучие, някои споделени работни пространства излизат от кутията и към този момент напълно не са това, което бяха първоначално. България не остава по-далеч от наклонността по целия свят – в страната ни се появяват от ден на ден споделени работни офиси на ексцентрични места – в планината, на морето, в хотелите и други

След откриването на първото работно място на метри от морето Beach Hub Kavatsi през 2020 година, за което ви разказахме първи в Economic.bg, бизнесмените Ясен Русев и Свилен Еленков в този момент са основали две нови местоположения, които ще раздвижат още повече пазара това лято. Новите споделени пространства са в Морската градина в Бургас и в рибарското населено място „ Ченгене Скеле “. В тях като сътрудник се включва и маркетинг мениджърът Илия Дечков, който ни описа повече какво следва.
Работа от най-романтичната градина
Първата нова локация Beach Hub Burgas, с панорама към морето, е в Морската градина в Бургас. Там, дружно със Софийския университет, бизнесмените обновяват остаряла сграда, която ще се употребява като зала на университета през академичната година, а лятото ще е споделено работно пространство за екипи и номади.

Използвайки дейно наличната база, сътворяваме едно в действителност креативно и изобретателно пространство “, описа пред Economic.bg Илия Дечков.

Новата локация се чака да отвори порти в Бургас след към месец.

Споделеният офис в крайморския град ще е отворен за всички цифрови номади, като в него могат да работят до 30 индивида. Освен нормалните условия, които могат да се намерят във всяко споделено работно пространство, като бюра и столове, място за диалози, конферентна зала, люлки, хамаци, барбарони и така нататък, мястото " дава достъп " до бургаския бриз, заобиколено от цветни алеи.
И от... рибарско селище 
Само преди няколко години на рибарското населено място „ Ченгене скеле “ беше вдъхнат нов живот. Този дребен залив, единствено на 8 км от Бургас, към момента пази своя несравним дух и е част от нематериалното културно завещание на Бургаския регион. Хората там са една от дребното общности, запазили своето завещание – занаяти, обичаи и взаимоотношения.

В тази " бургаска Венеция " ще отвори порти и Beach Hub Chengene. Пространството ще работи единствено с предварителна резервация и то за малко по-големи екипи, описа още Дечков. 

Предлагаме удобството да смениш работната офисна атмосфера с такава на морето и да имаш опцията да черпиш от неговото ентусиазъм. Това е най-силният ни коз. “



Coworking не е просто място за работа, а просвета, счита Дечков. То е опция да презаредиш батериите. 

Вярваме в хибридния модел на работа, в който можеш да вземеш по едно и също време от ситуацията с сътрудниците и в това време да презареждаш от разнообразни изобретателни места. “

От тази година и в трите морски местоположения ще се предлага така наречен workation, или композиция от британските думи за работа и почивка, което дава спомагателни благоприятни условия, като настаняване в околните бази и хотели, опция за събития с DJ и кетъринг, разходки с лодки и кораби, йога интензивности и разнообразни тиймбилдинг интензивности за екипите.

Вярваме, че Бургас е в действителност проспериращ район и новите местоположения и услуги ще допринесат към вибрантната му атмосфера. “
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР