Употребата на канабис се отразява негативно на качеството на съня,

...
Употребата на канабис се отразява негативно на качеството на съня,
Коментари Харесай

До какво води употребата на марихуана

Употребата на канабис се отразява отрицателно на качеството на съня, изключително при постоянна приложимост, откриха канадски учени, представени от.

Изследователите създали статистически разбор на данни от медицински допитвания в Съединените щати и разпознали групите хора, които използват постоянно, и хората, които използват я използват по-рядко. Установено било, че до момента в който продължителността на здравословния сън за възрастни е към осем часа, постоянните консуматори (повече от 20 случая на приложимост на канабис през последния месец) в 64% по-често спели по-малко от шест часа и в 76% - повече от девет.
Бизнесът с марихуана излиза по-силен от пандемията
Когато представителите на бизнеса с канабис се събраха в Лас Вегас през предходната седмица за най-голямото комерсиално ревю в тази инд...

В същото време измежду тези, които са употребявали веществото от един до двадесет пъти през последния месец, проблемите със съня били по-слабо изразени, само че те въпреки всичко спели повече от 9 часа дневно 47 пъти по-често от здравите хора.

Д-р Калвин Дийн от Катедрата по анестезиология към Университета в Торонто припомня, че постоянното недоспиване, както и несъразмерният сън покачват риска от сърдечносъдови болести, атеросклероза, диабет и мозъчни кръвоизливи с тежък излаз.

„ Важно е да помните, че има разлика сред това, което хората споделят за качеството на съня си, и това, по какъв начин в действителност стоят нещата “, прибавя той.

По-рано стана ясно, че използването на марихуана въздейства върху остротата на зрението, чувствителността към контраста, способността за фокусиране и други зрителни функционалности, от университета на Гранада в Испания.
До 11-12 година пада възрастта, на която деца опитват с опиати
Все по-малки на възраст деца стартират да опитват с разнообразни наркотични субстанции, а до навършване на пълноправие към този момент имат нервоп...

Влошаването на зрението е обвързвано както с въздействието на марихуаната върху мозъка, по този начин и с обезболяващия резултат, поради който понижава честотата на намигване и очите пресъхват. Самите консуматори на марихуана обаче не виждат промените, което може да докара до печални последици, в случай че да вземем за пример седнат зад кормилото в това положение.

Преди време американски лекари на марихуаната - към тях се обърнал пациент, при който тя провокирала продължителна ерекция. Мъжът се сблъскал с този проблем два пъти за две седмици. Първия път положението траяло дванадесет часа, вторият - шест. Медиците съумели да се оправят с казуса благодарение на инжекции.

Още от ИНТЕРЕСНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР